Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au iubit ani de zile și au format unul din cuplurile puternice din showbiz-ul românesc. După despărțire, prezentatorul a suferit mult și au continuat să păstreze o legătură de prietenie. Cu toate acestea, o altă celebritate din showbiz îi ia locul acesteia, nimeni alta decât Loredana Groza.

Loredana Groza, noul mentor al lui Dani Oțil și posibilă viitoare nașă

Dani Oțil  are în prezent o iubită care îi va deveni și soție în persoana Gabrielei Prisacariu. Tânăra este model și i-a atras atenția prezentatorului după ce a participat la show-ul „Supermodels” al lui Cătălin Botezatu. Mihaela însă a rămas constant în viața prezentatorului, iar acesta ține legătura cu ea și acum, fiind un adevărat mentor pentru el, scrie rețeteșivedete.

Totuși, recent, se pare că Loredana Groza i-a luat locul brunetei și i-a propus lui Dani să le fie nașa, lui și Gabrielei Prisacariu. Și pentru că se știe că nașii sunt adevărați mentori pentru viitorii miri, iar relația acestora este una specială, Dani a părut să fie mai mult decât încântat de idee.

Momentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în cadrul finalei X Factor și a fost făcut public chiar de către Răzvan Simion, colegul de platou și prietenul lui Dani Oțil. Înregistrarea pe care este scris mesajul “Repetiții… de nuntă” începe cu Loredana Groza și cunoscutul prezentator, surprinși în timp ce fac câțiva pași de horă. La un moment dat, celebra artistă îl întreabă dacă vrea să-l cunune religios: “Dacă vrei, te nășesc, vrei să te nășesc?”.

Dani Oțil a fost surprins de propunerea cântăreței și a reacționat imediat: “Mai ai pe anul ăsta…?”. Loredana i-a explicat: “Băi… am și eu.. știi, sunt ca furnicile alea, care bagă în pământ”, semn că jurata de la X Factor este oricând pregătită să-i nășească pe cei doi, deși Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anulat căsătoria anul acesta din cauza pandemiei.