A fost surpriză totală pentru toţi românii care au urmărit vinerea aceasta marea finală de la “X Factor” de pe Antena 1. Ştefan Bănică Jr, unul dintre cei patru juraţi ai emisiunii, a rămas cu gura căscată când a auzit declaraţia Mihaelei Rădulescu, cea cu care a fost căsătorit timp de doi ani.

Juraţii şi concurenţii “X Factor” au primit, de-a lungul serii, mai multe mesaje video de încurajare de la rudele, prietenii şi colegii lor. Loredana Groza a fost şi ea susţinută de la distanţă de Mihaela Rădulescu, însă mesajul ei a uimit pe toată lumea, o parte fiindu-i adresat chiar fostului său soţ. Se pare că orice probleme au fost între cei doi în trecut, acestea au fost date uitării.

“Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi, iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur!”, a spus Mihaela Rădulescu.

Loredana Groza şi-a dat imediat seama despre cine este vorba şi s-a întors spre colegul său de la masa juriului, spunând: “Nu te cred! Ce mă fac?”

Vizibil uimit, dar şi flatat de declaraţia Mihaelei, Ştefan Bănică Jr a zâmbit larg, imediat după fiind pupat pe obraz de către Loredana, colega sa de la masa juriului, relatează cancan.ro.

Nu a fost singurul moment care l-a făcut să zâmbească pe Ştefan Bănică Jr la marea finală a acestui sezon de “X Factor”. Vineri, pentru marele premiu de 50.000 de euro s-au luptat Adrian Petrache (ce a avut-o ca antrenor pe Loredana Groza),  Andrada Precup (Ștefan Bănică Jr), Super 4 (Florin Ristei) și Sonia Mosca (Delia).

La finalul serii, eleva lui Ştefan Bănică Jr, adică Andrada Precup a fost cea care i-a cucerit pe telespectatori cu vocea ei extraordinară şi cu povestea impresionantă, câştigând acest sezon si premiul de 50.000 de euro.