După ce mai mulți membri Pro România din Craiova au trecut la PSD, Constantin Iacov, secretar executiv al Pro România, a reacționat extrem de dur.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, acesta lansează acuzații extrem de dure la adresa fostului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Reacțiile sale survin după ultimele declarații făcute de aceasta.

El susține că toate știrile create de fostul ministru ”sunt demne de legendarul Radio Erevan”.

”Cand Ciolacii, Olguții si securiști tip conserva construiesc noul PSD!

Știrile create de Lia Olguța Vasilescu sunt demne de legendarul Radio Erevan: “nu i s-a dat, ci i s-a furat și nu era o mașină, ci o bicicletă”. Doamna primar al Craiovei anunță cu mândrie faptul că toată organizația PRO România din oraș, împreună cu președintele ei, ar fi trecut la PSD.

Din păcate pentru fosta jurnalistă, adevărul îi strică știrea-bombă: Cătălin Resceanu nu este președintele organizației, iar cei “peste 400 de membri” sunt de fapt 11 foști membri, dați afară după alegerile locale”, a scris Constantin Iacov, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

”O colegere de resturi”

Acesta nu s-a oprit aici. Potrivit secretarului Pro România, ”marea mutare politică” făcută de primarul Craiovei ”este doar o culegere de resturi”.

În ceea ce privește persoanele care au plecat de la Pro România, el susține că aceștia ”au avut rezultate proaste” pentru partidul din care au făcut parte, iar PSD-ul îi primește ”cu mare pompă”.

”Marea mutare politică a Liei Olguța Vasilescu este doar o culegere de resturi. Dacă oamenii care au avut rezultate proaste pentru PRO România sunt primiți cu mare pompă la PSD, oare pe ce oameni se baza la Craiova, până ieri, marele partid?”, a mai adăugat Constantin Iacov.