”Las fierbinți” de la PRO TV este unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe post. Din păcate, însă, restricțiile impuse de autorități au creat probleme majore pentru actori.

Potrivit click.ro, actorii nu mai au voie să filmeze decât în fața barului lui Bobiță, din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Același lucru a fost confirmat și de patronul barului, Cristi Neamțu.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”,  a spus acesta, pentru click.ro.

De menționat este faptul că, deși temperaturile au fost destul de ridicate, terasa din fața barului era extrem de plină cu oameni veniți din mai multe colțuri ale țării.

Proprietarul casei lui Celentano a refuzat să-și mai folosească locuința pentru filmări

O altă problemă majoră pentru serialul de la PRO TV este faptul că proprietarul casei lui Celentano nu mai dorește să își folosească locuința pentru filmări.

“Suntem din Fierbinţi, că doar ne-aţi găsit aici. Mi-am luat şi eu casă aici ca şi mulţi dintre actorii care joacă în serial (şi familia interpretei Dalidei, actriţa Ecaterina Ladin, s-a mutat aici, n.r.). Se mută lumea aici că e linişte. Da liniştea asta costă cam 600.000 de lei, atât e o casă pe aici. Dar e curat şi linişte. Aveţi ce să vedeţi pe aici. Mergeţi şi la fosta casă a lui Celentano (în serial e jucat de Adrian Văncică, n.r.). Acum nu se mai filmează nimic, au scos şi tot ce era pe casă, au mutat tot. Nu mai vrea omul să filmeze în curtea lui. S-a săturat să vină oamenii să o vadă ca la urs. A luat destui bani, îi ajunge”, a spus acesta.