Clipe de panică pentru Liviu Dragnea! Fostului lider PSD i s-ar pregăti un nou dosar penal la DNA. Ar fi al treilea dosar cu care Dragnea ar trebui să se confrunte, după nici două luni de când a ieşit de la Rahova.

Excursii în Maldive sau Seychelles pe banii PSD!

Surse politice afirmă că noul dosar pe care-l pregătesc procurorii ar avea legătură cu vacanţele exotice pe care Dragnea le-ar fi petrecut alături de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de alţi prieteni, pe banii statului, transmite Antena 3.

DNA a solicitat informații cu privire la mai multe vizite efectuate de Liviu Dragnea în destinații exotice, precum Maldive, Republica Dominicană sau Seychelles, spun surse din conducerea PSD.

Pe când era preşedinte al Partidului Social Democrat, Dragnea ar fi mers, alături de Irina, o prietenă de-a acesteia şi alte persoane care nu făceau parte din PSD, în mai multe deplasări externe plătite din banii PSD.

Actuala conducere social-democrată ar fi fost deja chestionată de procurorii DNA, care au vrut să afle dacă partidul a organizat evenimente politice sau care a fost scopul acelor deplasări.

Va recruta Liviu Dragnea social-democraţi pentru noul său partid?!

În altă ordine de idei, Liviu Dragnea îşi face partid. Actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, a auzit şi el aceste informaţii.

„A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat, luni, Marcel Ciolacu după ce a fost întrebat dacă are informaţii că Liviu Dragnea vrea să îşi înfiinţeze propriul partid.

Preşedintele PSD a exclus posibilitatea ca Liviu Dragnea să coopteze social-democraţi din filialele formaţiunii, în cazul în care și-ar face într-adevăr un nou partid.

Unul dintre apropiaţii lui Dragnea, Codrin Ştefănescu, îi transmitea lui Marcel Ciolacu, în urmă cu o săptămână, că social democrații nu îl vor urma, iar în curând, acesta ar putea să fie dat afară din funcția de lider de partid.