Lovitură cruntă pentru PNL! Radu Tudor de la Antena 3 face dezvăluirea momentului într-o problemă care vizează milioane de români. Va fi un eşec major, spune vedeta TV, după ultima decizie a liberalilor.

PNL, aproape de un eşec major

PNL este aproape de un eşec major care va duce la un adevărat dezastru pentru partid. Cel puţin asta susţine vedeta Antena 3, Radu Tudor. Prezentatorul TV susţine că îngheţarea pensiilor este începutul sfârşitului pentru liberali.

PNL va avea pierderi majore, mai spune Radu Tudor. „Să nu vă miraţi: PNL se îndreaptă spre un eşec major în alegerile din 2024. Să nu dai nici măcar rata inflaţiei ca mărire la pensie anul acesta? Legaţi-vă centurile, urmează coborârea PNL.

Dar ce-mi veni mie cu 2024? Suntem abia în Februarie 2021… Să vedem cine va supravieţui până la alegerile viitoare”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

Ludovic Orban a anunţat îngheţarea pensiilor

Chiar fostul şef al Guvernului, Ludovic Orban, a dat vestea despre pensii. În plină criză sanitară, dar şi economică, Executivul nu poate mări pensiile a cinci milioane de români. „Există o decizie luată cu privire la pensii. Pensiile vor crește de la data de 1 ianuarie 2022.

La baza creșterii punctului de pensie stă formula care a existat în Legea 263, și anume: compensarea proporției de sută la sută a pierderii puterii de cumpărare ca urmare a inflației și, de asemenea, creșterea puterii de cumpărare prin creșterea punctului de pensie cu 50 la sută din creșterea salariului mediu brut pe economie”, a spus şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.