Așadar, președintele AUR a lansat un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea, după ce fostul șef PSD l-a acuzat că este „omul americanilor”.

„Domnul Liviu Dragnea, pe care îl sfătuiesc să nu mai gătească cu ciuperci, că se pare că unele sunt halucinogene. Păi ce să fac, dacă toți zic că suntem oamenii rușilor, și Dragnea zice că suntem ai americanilor, eu ce să mai cred? Eu am auzit că ne pregătește Coldea niște dosare și l-am confruntat direct pe domnul Hellvig și l-am întrebat dacă domnul Coldea face de capul lui și domnul Hellvig mi-a confirmat că face de capul lui”, a declarat George Simion, conform romaniatv.net

George Simion a dezbătut mai multe subiecte

De asemenea, George Simion a vorbit şi despre ultimul scandal declanşat în Parlament, explicând aparenta altercaţie pe care a avut-o miercuri cu mai mulţi parlamentari USR.

„Cred că ați văzut imaginile, dacă ei nu reușesc niciodată să termine un lucru… N-au tăiat pensiile speciale, nu au făcut nimic. Ei susțineau că sunt pancarte ale profesorilor și le-au abandonat prin Parlament. Am zis să le ducem măcar în biroul viitorului premier, să vadă cerințele.

Cert e că rezistii le abandonaseră pe hol. Au mai apărut acuzații că sunt coordonate protestele și că fac jocul Moscovei. Protestele profesorilor sunt oneste și justificate, iar noi cerem Guvernului să remunereze corect educatorii noii generații”, a mai spus George Simion.

George Simion a vorbit și despre formarea unei viitoare coaliţii de guvernare

Mai apoi, acesta a fost întrebat dacă vorbește cu Marcel Ciolacu despre formarea unei viitoare coaliţii de guvernare, în contextul în care AUR a ajuns la aproximativ 20% în sondaje.

„Domnul Ciolacu este la breloc cu domnul Iohannis, de ce să mă sune pe mine. Nu am zis că m-a sunat, așa s-a zis și de Târziu că s-a văzut cu Coldea și nu e adevărat. Avem un dialog constructiv cu toate forțele politice, dar alianța la guvernare noi facem doar cu românii, că am văzut ei cum guvernează de 30 de ani. Noi ne dorim alegeri anticipate, că să ajungem cât mai repede la votul românilor. Ce fac sociologii cu sondarea sunt numai manipulări, dar la nivel de simpatie populară noi suntem pe primul loc”, a completat Simion.