Lidia Buble, una dintre cele mai iubite artiste din România i-a șocat pe toți după ultimul anunț făcut. Cântăreața a anunțat care sunt planurile ei de Crăciun, iar un cunoscut artist este și el pe listă.

Aceasta a vorbit, în timpul filmărilor pentru ”Marea Unire ZU”, ediția de anul acesta, care sunt sentimentele sale pentru Paul Surugiu (Fuego). Se pare că artistul îi este partener pe scena celui mai mare concert din pandemie.

”Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a declarat Lidia Buble lui Adi Mihăilă ”The Hitman”.

Surpriză totală chiar de sărbători

Totodată, Lidia vine și cu o mare surpriză pentru toată lumea. Artista a spus că lucrează deja de luni de zile la un album de muzică populară. De asemenea, ea nu exclude posibilitatea de a colabora cu Fuego.

”Ca să dau din casă, pregătesc un album de muzică populară. Lucrăm la asta de vreo 2 luni de zile. M-am întâlnit cu Paul zilele trecute și ne-am gândit că ne-ar plăcea să facem ceva împreună.”, a mărturisit Lidia Buble, potrivit Ciao.ro.

Ce spune Fuego

De cealaltă parte, Fuego spune că ar vrea arate tinerilor că poate să cânte și alt gen de muzică. Dacă Lidia Buble a cântat ”Casa părintească nu se vinde”, acum a venit rândul său să demonstreze că poate să cânte ceva modern.

”Mi-aș dori un proiect modern pentru că vreau să arăt tinerilor că știu să cânt și altfel de muzică. Uite, Lidia a cântat ”Casa părintească nu se vinde”, deci lumea știe că ea poate să cânte stilul meu. Acum a venit rândul meu să arăt. Ceva modern… Am rupe gura târgului!”, a completat Fuego.

D menționat este faptul că Lidia Buble și Fuego au fost invitați să facă un duet în cadrul celui mai mare concert din pandemie, cea de-a 10-a ediție ”Marea Unire ZU”. Cei doi artiști au reușit să impresioneze pe toată lumea cu o interpretare incredibilă a uneia dintre cele mai îndrăgite melodii românești din toate timpurile.