Lia Olguța Vasilescu va pune mâna pe o nouă funcție în interiorul PSD. Este vorba despre cea de purtător de cuvânt.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat săptămâna trecută, după şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, că Lia Olguţa Vasilescu va fi propusă în funcţia de purtător de cuvânt al partidului.

„Cei care mă cunosc știu că-mi place să muncesc de dimineața până seara și-mi lipsesc foarte mult șantierele și o să mă vedeți des”, a spus Olguța Vasilescu întrebată dacă va face față atâtor funcții.

Lia Olguţa Vasilescu a fost numită luni şi în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, după ce duminică a fost numită în funcţia de consilier onorific al premierului Dăncilă.

„Ne pregătim de campania electorală. Vreau să-i mulţumesc doamnei prim-ministru. Şi-a dorit foarte mult să rămân într-o formulă oarecare în Guvern. Doamna prim-ministru mi-a spus că îşi doreşte să lucreze cu mine într-o formulă şi eu am optat pentru această formulă. Cei care mă cunosc, ştiu că îmi place să muncesc. Am avut o discuţie înainte. Eu am şi spus că în momentul în care nu mai am presiunea actului de guvernare, vreau să mă implic mai mult în viaţa de partid. Din postura de purtător de cuvânt al partidului şi din postura de consilier onorific al premierului pe Transporturi, ceea de dumnealui (preşedintele – n.r.) nu şi-a dorit, îl asigur pe domnul Klaus Iohannis că voi fi foarte vizibilă în perioada următoare”, a declarat, luni, la Parlament, Lia Olguţa Vasilescu.