A început un nou an şi toţi românii sunt curioşi ce le va aduce 2022, atunci când vine vorba despre bani, sănătate sau dragoste.

Ce îi va aduce anul 2022 lui Klaus Iohannis? Va fi un an haotic pentru preşedinte

Cum arată însă previziunile pentru cei mai importanţi politicieni ai României? Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit la Antena 3 despre preşedintele Klaus Iohannis şi previziunile pentru anul 2022 în cazul acestuia.

Născut pe 13 iunie, Klaus Iohannis este în zodia Gemeni. Mariana Cojocaru spune că anul care tocmai a început va fi unul haotic pentru preşedintele României, cu situaţii periculoase, la care nici cu gândul nu gândeşte.

Probleme cu justiţia pentru şeful statului! Atenţie şi la sănătate

Pe astrograma lui Klaus Iohannis, Uranus retrograd cu axa karmică şi Lilith vor fi în conjuncţie pe Taur, iar Neptun retrograd cu Jupiter retrograd vor face opoziţie cu planetele menţionate anterior. Totul înseamnă că preşedintele ar putea avea probleme cu justiţia, fie că este vorba despre cea terestră sau cea divină.

Mai mult, Klaus Iohannis trebuie să fie extrem de atent în primul rând la sănătatea sa în 2022. Şeful statului nu are vor să se mânieze foarte tare, mai spune Mariana Cojocaru, potrivit antena3.ro.

Klaus Iohannis trebuie să mai fie foarte atent cu cine se însoţeşte în acest an, dar şi să nu uite că afecţiunile mocnite ale ultimilor doi ani se pot acutiza acum, în 2022.

Klaus Iohannis trebuie să fie atent la duşmani

Preşedintele are Luna Neagră în Taur, chiar pe casa a 12-a, şi atunci este foarte important pentru el să fie atent, în lunile ce vor urma, atât la duşmanii vizibili, cât şi la cei invizibili.

În 2021, preşedintele Iohannis a putut să se adapteze, să găsească soluţii şi căi de mijloc pentru rezolvarea problemelor, aşa cum le place celor din zodia Gemeni.

Totuşi, anul 2022 va fi foarte diferit pentru şeful statului. Lucrurile vor fi mai tranşante şi mai dure, iar piedicile vor fi mult mai mari, afirmă astrologul Mariana Cojocaru.