După o absență de două luni, care a coincis cu vacanța de vară, și care a alimentat diverse speculații legate de sănătatea ei, Kate Middleton își face revenirea în viața publică.

Ultima dată, Kate Middleton a participat, alături de prințul William și de Prințul George, pe 11 iulie, la finala campionatului de tenis de la Wimbledon și la finala de fotbal Euro 2021.

Kate și William, alături de cei trei copiii – George, în vârstă de 8 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani și prințul Louis, în vârstă de 3 ani -au mers în sud-estul Franței pentru a participa la nunta fratelui ei, James Middleton, cu Alizée Thevenet.

O nouă apariție

Zilele trecute, Kate a fost invitată la centrul RAF Brize Norton să vorbească cu militarii care au participat la efortul umanitar de evacuare a 15.000 de persoane de pe aeroportul Kabul, in cadrul unei operațiuni Royal Air Force. A fost cea mai mare operațiune de ajutor umanitar din ultimii 70 de ani, iar Brize Norton a devenit unul dintre centrele principale de intrare în Marea Britanie.

Comandantul RAF Calvin Bailey, care comandă escadrila 70, a declarat că ducesa a dorit să audă poveștile tinerilor militari, considerân că acest lucru îi va ajuta să facă față efectelor misiunii dureroase pe care au trăit-o.

Revenirea lui Kate in viața publică a fost salutată cu bucurie, un fan al ducesei de Cambridge scriind pe o rețea de socializare: „Busola ta morală este puternică. Faci ca familia și țara ta să fie mândre”.

”În sfârșit, ducesa noastră s-a întors, ne-a fost dor de tine Kate”, a comentat un alt admirator.

Iar altcineva a scris: „Minunat să o văd pe ducesă onorându-i pe acești bravi soldați! Tuturor ne era dor de ea. Ceea ce au făcut a fost absolut uimitor și au salvat atât de multe vieți”.

Sursa foto: Dreamstime