Kate Middleton intră în autoizolare! Nu va mai putea participa la anumite evenimente importante, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

Așadar, Kate Middleton nu va mai putea participa la evenimentul de la Catedrala St. Paul sau la petrecerea de ceai, ținută la Palatul Buckingham, unde trebuia să meargă pentru a marca 73 de ani de la NHS, conform informațiilor transmise de dailymail.co.uk

„Săptămâna trecută, Ducesa de Cambridge a intrat în contact cu cineva care ulterior a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Alteța Sa Regală nu are simptome, dar respectă toate măsurile impuse de autorități și se autoizolează acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensigton, în urma deciziei respective.

Ducesa de Cambridge ar fi făcut ambele doze de vaccin anti-COVID

De asemenea, Ducesa de Cambridge ar fi făcut ambele doze de vaccin anti-COVID și a fost alertată vineri după-amiază, zi în care s-a izolat la domiciliu. Amintim că iltima ieșire publică a soției Prințului William a fost vineri, la Wimbledon, unde a urmărit meciurile de pe una dintre tribunele exterioare.

Totodată, înainte de a participa la angajamentele sale de la Euro 2020 și Wimbledon, Kate Middleton a făcut teste pentru coronavirus iar rezultatele au fost negative. Mai mult, aceasta se testează de două ori pe săptămână, ca parte a regimului de testare a Casei regale, potrivit sursei menționate.

Amintim că Prințul William a avut COVID-19 în primăvara anului trecut și a reușit să-și respecte telefonic angajamentele. Acesta a contactat, în perioada respectivă, virusul și a avut simptome ușoare.

Sursă foto: Dreamstime