Jurnalistul Radu Tudor, speriat de un șobolan de apă. Cunoscutul analist a intervenit din nou în scandalul gunoaielor neridicate din Sectorul 1.

El a postat pe internet un film cu un șobolan care înota într-un lac din Capitală, ca dovadă a faptului că orașul este invadat de dăunători, ca urmare a prostului management al coaliției PNL-USR PLUS.

Șobolanul pare însă a fi unul de apă, aflat în elementul său, și nicidecum a face parte dintre rozătoarele care se hrănesc din gunoaiele marilor orașe.

Jurnalistul Radu Tudor, speriat de un șobolan de apă. ”Nu credeam că se poate ajunge atât de jos în 2021”

„In timpul guvernarii locale USR & PNL la Bucuresti, sobolanii inoata in lacuri, hraniti din belsug cu gunoaiele ce ne sufoca. Nu ca administratiile PSD anterioare au fost vreo lumina, dar ce se intampla acum e socant, e dezgustator, e horror pentru o pretinsa capitala europeana.

Asta inseamna #unitisalvam?! Chiar nimeni din USR si PNL nu vrea sa intervina sa scape capitala Romaniei de sobolani, munti de gunoaie? Si scandal chiar intre cele doua formatiuni aflate la guvernare atat local cat si central?! Nu credeam ca se poate ajunge atat de jos in 2021″, a scris Radu Tudor pe Facebook.

A greșit șobolanul

Trebuie menționat faptul că șobolanii de apă sunt cunoscuți pentru dimensiunile lor impresionante, mai mari decât ale șobolanilor cenușii – cei comuni, care invadează gunoaiele, străzile, parcurile, în general, care profită de resturile lăsate în urmă de civilizația umană.

Mai mult decât atât, șobolanii cenușii, deși buni înotători, nu se vor scufunda niciodată, așa cum face rozătoarea din filmul publicat de Radu Tudor.

Faptul că rozătoarea prezentată în film a ales să se ascundă de ochii indiscreți sub nivelul apei este o dovadă a faptului că este un animal acvatic, nu un șobolan dintre cei care pot fi întâlniți printre gunoaie.

Din păcate, gunoaiele și șobolanii care au ajuns să sufoce Bucureștiul sunt o realitate de necontestat. De data aceasta, însă, Radu Tudor a greșit șobolanul.