Irina Tănase rupe tăcerea cu privire la întemnițarea lui Liviu Dragnea, despre care spune că a fost trădat de apropiații săi.

Ea a vorbit și despre nedreptățile la care a fost supus, din punctul său de vedere, Liviu Dragnea în închisoare.

Irina Tănase rupe tăcerea: ”Sper că nu mai are încredere în oameni”

Logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a spus luni la Antena 3 că fostul lider PSD a greșit că a avut prea multa încredere în oameni.

”Știți care a fost primul lucru pe care l-a spus Liviu când a ajuns la închisoare? Eu am ajuns aici pentru că am avut încredere în oameni”, a dezvăluit Irina Tănase, spunând că speră ca, după lecțiile dure primite, fostul președinte al PSD nu se va mai arăta la fel de încrezător în semenii săi.

Irina Tănase a confirmat că greii partidului i-au întors spatele lui Liviu Dragnea, în moemntul în care fostul președinte al PSD a ajuns la închisoare, dar a refuzat să nominalizeze persoane.

I-a nominalizat în schimb pe Codrin Ștefănescu și pe Carmen Dan ca fiind printre cei care i-au rămas fideli lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a spus că mai sunt și alții, dar preferă să nu le dea numele, pentru că, în contextul actual, le-ar face mai mult rău.

Ea a povestit și de unde ar fi pornit scandalurile în PSD în guvernările Grindeanu, Tudose și Dăncilă.

”Dragnea trebuia să se afle deja în libertate”

Irina Tănase susține că anumite persoane anumite persoane umblau cu intrigi pentru a crea zâzanie între premierii PSD și Liviu Dragnea:

”Nu-l mai asculta pe Dragnea, nu mai colabora, că tu ești viitorul”, li s-ar fi spus lui Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Vioricăi Dăncilă.

”Și ajungeau să creadă. El a încercat să treacă peste aceste lucruri, să gasească punți de legătură, dar cum poți să mergi la drum în bătălie cu un om în care nu mai ai încredere și nu mai ai aceleași obiective?”, a continuat logodnica lui Dragnea.

Ea susține că Dragnea trebuia să se afle deja în libertate, dar fostul președinte al PSD este o victimă a magistraților #rezist care i-au decis eliberarea condiționată.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, unde execută o pedeapsă de trei ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.