Într-un interviu acordat pentru Realitatea, Irina Tănase a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată. Blondina a spus că ea și fostul lider al PSD vor fi părinți, doar după ce acesta va ieși din închisoare și va fi bine.

„Dacă este să ne luăm după ce au scris ziarele, am fost însărcinată de 5-6 ori în ultimii ani. Nu sunt însărcinată și nu este în planurile noastre. Important este ca el să vină acasă. Apoi, dacă vom avea și un copil, este bine”, a spus Irina Tănase la Realitatea PLUS.

Totodată, Irina Tănase a dezvăluit care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Se pare că fostul lider al PSD se luptă cu o hernie lombară și una cervicală, lucru despre care știa înainte de a fi condamnat.

Iubita lui Liviu Dragnea a mai povestit că s-au făcut eforturi uriașe pentru ca acesta să se poată recupera.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare.

Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate”, a mai spus aceasta.

Iubita lui Dragnea, speriată de decizia instanței

Logodnica lui Liviu Dragnea, a mai acuzat Penitenciarul Rahova că refuză să aplice decizia instanței ce prevede ca fostul lider al PSD să poată fi trimis la muncă.

Declarațiile blondinei survin după ce Liviu Dragnea a apelat la Avocatul Poporului, Renate Weber, iar șefii penitenciarului se tem să aplice decizia judecătorilor.

”Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. Erau încălcate niște drepturi. Au emis o serie de recomandări spre ANP pentru a îndrepta aceste reguli.

Eu cred că presiunile care se fac asupra celor din penitenciar sunt mari pentru a nu i se acorda lui Liviu Dragnea drepturile lui. Până și un criminal, și un violator are anumite drepturi și i se respectă. Nu știu dacă mai sunt pârghii, dar nu voi renunța”, a spus logodnica lui Dragnea.

INQUAM Photos/Octav Ganea