Cum anul acesta, Valentine’s Day cade într-o zi de vineri, ne-am gândit să legăm două nopți cu tot cu week-end.

Începând cu 129 Euro (avion + 2 nopți la un Hotel de 3*), puteți vizita Budapesta, un oraș atrăgător și plin de pub-uri și restaurante unde ne putem adăposti în caz de vreme rece. Arhitectura orașului este splendidă iar băile termale un regal obligatoriu pentru luna februarie.

Viena este o variantă iubită de români. Către această destinație, găsim oferte de la 181 Euro ce includ avion dus/întors și două nopți de cazare la un Hotel de 4*.

Bologna este o destinație interesantă, un oraș plin de opere de artă, străzile din Bologna seamănă cu cele din Roma și inspiră un adevărat muzeu în aer liber. Operele de artă ce pot fi găsite la tot pasul în Bologna sunt din perioada Renașterii.  Un week-end prelungit aici poate fi achiziționat începând de la 195 Euro (avion + hotel 4*/două nopți).

Atena ne pune la picioare pentru week-end-ul îndrăgostiților întreaga istorie elenă precum și o multitudine de taverne în care să ne bucurăm papilele gustative, într-o excursie ce începe de la 173 Euro avion plus cazare într-un hotel de 3*.

Palermo poate fi vizitat începând cu 212 Euro (zbor + hotel 3*/două nopți), un oraș deosebit și concentrat, cu o istorie bogată,  ce poate fi ușor vizitat în doi, pe jos.

Cel mai mare port comercial și al doilea oraș din Franța, ca mărime – Marsilia poate fi vizitat începând cu 250 Euro (zbor + hotel 3*/două nopți). Găsim aici un amalgam de culturi iar pe lângă port, nu uitați că și în Marsilia găsim fiorduri, nu doar în Norvegia.

Istanbul, unul din cele mai îndrăgite orașe din Turcia; se întinde pe două continente și este prin excelență un oraș comercial. Putem petrece weekendul prelungit de Sfântul Valentin aici începând cu 171 Euro (zbor + hotel 3*/două nopți). Pe lângă o plimbare pe Bosfor și degustarea obligatorie a dulciurilor turcești, o vizită în Bazar vă va oferi posibilitatea să vă etalați abilitățile de negociator cum numai în Turcia puteți si să vă distrați astfel la cumpărături.

Cosmopolitul Madrid vă întâmpină cu piețe pline de alimente ce așteaptă să fie gustate și apreciate, cu o moștenire artistică deosebită, cu muzee impresionante, vreme bună și multe spații verzi. Pachetul de zbor + hotel 3*/două nopți începe aici de la 317 Euro.

Dubai, cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite, era acum 40 de ani doar un sat de pescari. Astăzi, ne impresionează prin modernism, lux și opulență. Găzduiește cel mai luxos hotel din lume; tot aici vă puteți clăti ochii în cel mai mare Mall din lume. Mâncărurile sunt diversificate, găsind restaurante cu mâncare europeană, indiană, arăbească, afgană iar shopping-ul devine aici o experiență în sine. Pentru perioada 14-16 februarie, prețurile încep de la 403 Euro (avion + hotel 4*).

Sperând că v-am deschis apetitul pentru o călătorie alături de alesul inimii dumneavoastră, vă urăm să sărbătoriți dragostea așa cum se cuvine.

Despre Companie

Cu un venit net pe 2018 în valoare de 5.8 milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 37 milioane de euro, eSky România este una dintre agențiile online de turism de top din România. Activă pe piața locală încă din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central în Polonia. Grupul are 50 de piețe deschise în acest moment, atât în America de Sud, în America de Nord, cât și în Europa, Asia și Africa. eSky oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, Zbor + Hotel (pachete dinamice), închirieri mașini și asigurări de călătorie. eSky se numără printre puținele agenții online de turism cu aplicație de mobil proprie, aceasta fiind votată drept cea mai utilă aplicație la Webstock în 2015, dar și cea mai bună aplicație de travel, în cadrul Etravel Conference 2016. În 2018, eSky a fost declarată cea mai profitabilă agenție de turism din România, poziționându-se astfel ca un partener de încredere pentru clienții săi pe piața românească.