Primul concurs în care nu au mai contat deloc echipele s-a desfășurat sâmbătă, iar miza a fost 10.000 de lei pentru fete și 10.000 de lei pentru băieți. La feminin s-a impus războinica Ana Otvos, după o finală dramatică împotriva colegei Beatrice Olaru. Aceasta din urmă s-a accidentat la genunchi și a leșinat de durere. Ulterior a fost luată cu salvarea și dusă la spital.

Și războincul Alin Andronic s-a accidentat în urmă cu câteva zile și se speră recuperarea lui. În lipsa acestuia, la masculin s-a impus Iulian Pâtea, care l-a învins in extremis pe faimosul Cristi Pulhac. Fotbalistul a revenit în concurs de mai multe ori, dar în cele din urmă a pierdut în finală.

Producătorii Exalton promit concursuri spectaculoase în continuare, iar premiile puse în joc vor fi fi extrem de motivante. La final va exista, însă doar un mare câștigător, care va pleca acasă cu 100.000 de euro.

Prima ediție a fost câștigată de faimosul Vladimir Drăghia, care a donat banii câștigați către fundația Magic Camp. Ulterior acesta a fost cooptat în echipa Kanal D și prezintă emisiunea Fan Arena, alături de Ilina Vandici.