În ce stare se află Adela Popescu și Shurubel după infectarea cu COVID? Și-au pierdut simțul gustului

Adela Popescu și Andrei Lăcătuș, cunoscut sub porecla de „Shurubel”, se află în izolare și continuă recuperarea, după ce au fost infectați cu COVID-19. În acest context, Bogdan și Cosmina Păsărin i-au sunat pentru a afla care este starea lor de sănătate.

Astfel, telespectatorii au aflat că Adela Popescu se simte din ce în ce mai bine și este încrezătoare că va reveni în scurt timp la muncă. Totuși, Andrei Lăcătuș se confruntă cu simptome agresive și și-a pierdut complet gustul și mirosul.

Andrei Lăcătuș și-a pierdut complet gustul și mirosul

Pentru a demonstra cu ce se confruntă, Andrei Lăcătuș a mâncat în direct o lămâie și a spus că nu a simțit niciun fel de gust.

„Are gust de apă. Eu ieri am mâncat o ceapă ieri și nu am simțit nimic. Puteau să fie, pere, mere, pentru mine nu conta”, a spus Andrei Lăcătuș în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

„Nu simt foarte mult, dar simt gustul”, a spus și Adela Popescu, după ce a mâncat și ea dintr-o lămâie.

Adela Popescu îi protejează pe cei din jur

Amintim că Adela Popescu a mărturisit în altă intervenție telefonică faptul că a avut câteva simptome, motiv pentru care a fost nevoită să ia mai multe măsuri urgente pentru a-și proteja nou născutul.

„Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi.

De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.

Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine. Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gândesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc.”, a spus Adela Popescu.