Viitorul europarlamentar a mers la piață, acțiune prin care vrea să arate românilor că are în vedere problema produsele românești.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind

”La piata! De data asta nu pentru demonstratii de protest, la o alta piata!#iubimromania Rosii si Castraveti de la Vidra, Ardei gras, ardei iuti, vinete, dovlecei, varza alba, cartofi noi, fasole verde, marar, leustean, patrunjel, ceapa de Buzau, morcovi, telina, capsuni, cirese, branza de burduf si cas dulce plus smantana – de la Jina de Sibiu, paine de casa cu cartofi – SPER ca nu am uitat nimic, ca nu am notat decat in cap 😁O sambata binecuvantata tuturor! Sa nu uitati sa iubiti Romania in fiecare zi!”, a scris liberalul pe Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, mâncare

Rares Bogdan , acest belsug de care tu beneficiezi , doresc sa si-l permita orce cetatean de rând din Romania !!! Nu uita de promisiunea ta sa tai pensiile speciale (nesimtite) ! Sa ai o zi fericita !….pofta buna la o tocana de legume si nu uita unica grija a noastra a celor din Diaspora este….DREPTUL SA PUTEM VOTA !!”, a scris un fan.