Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a postat pe contul său de Facebook, cu puțin timp înainte de venirea Anului Nou, o poză alături de familia sa.

”La Mulți Ani!

Bucurii și Sănătate în 2021 tuturor. Bunul Dumnezeu să ne ocrotească și să ne dea șansa unei vieți mai bune. An Nou fericit. Sa ne vedem cu bine și să avem un An Nou de excepție. Numai bine! Sa nu uitați să iubiți România în fiecare zi …..și să credeți în ea. E unică.”, a scris prim-vicepreședintele PNL.

Imaginea unei familii fericite

Dar, dincolo de urările de bine și de mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, un anumit detaliu a atras atenția celor care au văzut postarea.

Este vorba despre asemănarea remarcabilă dintre fetița politicianului și tatăl său, ale cărui trăsături faciale le-a moștenit în mod evident.

În poza distribuită pe internet, Rareș Bogdan prezintă, alături de soție și de cei doi copii, imaginea unei familii fericite.

Rareș Bogdan este unul dintre cele mai cunoscute persoane din spațiul public. El a decis să părăsească postul de televiziune Realitatea TV, unde a realizat pentru mulți ani o emisiune foarte urmărită de români, pentru a intra în politică.

Soția lui Rareș Bogdan administrează afacerile familiei

Soția lui Rareș Bogdan a fost, pentru o perioadă, stewardesă după spusele soțului ei.

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”

Florina mai administrează alte afaceri ale familei, cum ar fi o florărie şi o cafenea la Cluj-Napoca, precum şi o sală de fitness la Bucureşti.