Horoscop luni 24 ianuarie. O zodie începe ziua cu stângul: Nu amâna problemele, nu mai ai timp

BERBEC Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile profesionale făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Nu te grăbi, nu te repezi, lucrurile făcute încet și cu judecată sunt durabile. Nu plăti nimic în avans, decât dacă nu se poate altfel, poți să fii păcălit. O zi liberă pentru tine, doar este Unirea.

TAUR Este perioada anului care te încântă, după depresia de iarnă. Naiv şi uneori chiar credul, ai o credinţă nestrămutată în parte bună a omului, în minuni şi miracole. Dar, mai mult pragmatism nu a omorât pe nimeni și, oricum, Crăciunul a trecut, pe orice stil, dar este Ziua Unirii. Astăzi, luni, vezi cum îți organizezi munca, nimeni nu face minuni la serviciu, decât dacă este în fișa postului!

GEMENI Zodie duală, o parte din nativi se pregăteşte pentru distracție și viață de boier, altă parte pentru muncă concentrată ca să termine treburile programate până la sfârșitul lunii. Astăzi nu îţi ajunge timpul, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. Fă o analiză, un punctaj, alege două-trei afaceri importante și ocupă-te intensiv de ele.

Horoscop luni 24 ianuarie. O zodie începe ziua cu stângul: Nu amâna problemele, nu mai ai timp

RAC Lumea s-a săturat de conflicte şi înfruntări, aşa că filosofia ta pacifistă de viaţă este apreciată. Spiritul defensiv şi dorinţa permanentă de armonie găseşte astăzi aprobarea şi susţinerea celor din jurul tău, la serviciu, unde muncești. ”Confruntarea”, ”provocarea” sunt cuvinte mari pentru naivii ușor de păcălit, tu vezi-ți de treaba ta!

LEU Pierzi sau câştigi, asta-i toată filosofia! Nu poţi să spui că nu eşti norocos, astăzi oportunităţile abundă, dar, mare atenţie, nu ai timp, ai o singură şansă, ca la la duel, un singur foc! Cu toate că nu ești în cea mai bună formă din lume, astăzi ai de rezolvat o problemă, dintr-o singură încercare. Este luni… dar este Ziua Unirii.

FECIOARĂ Conjunctura te favorizeză. Nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar seducătoare, ”oferte”, ”unicat”, ”luna reducerilor”. Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi de bună calitate, care îţi este necesar. Te tot plângi la prieteni și familie că nu ai bani. Bani ai, dar îi risipești, fii mai cumpătat!

Horoscop luni 24 ianuarie. O zodie începe ziua cu stângul: Nu amâna problemele, nu mai ai timp

BALANŢĂ Aspecte favorabile în domeniul profesional şi… financiar-bancar! Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care se poate să ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig, dacă se lucrează, este Ziua Unirii. Nu amâna, nu ocoli obstacolele, în muncă. Abordează-le direct, fii hotărât – așa poți avea numai de câștigat. Cine nu încearcă, nu câștigă!

SCORPION O zi plină de pasiune şi de realizări. Stelele indică să continui pe drumul tău strategic, fie că eşti la serviciu, fie că eşti acasă, poate cu munca la domiciliu! Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, profesionale, pentru că eşti avantajat, prin mici tactici de ergonomie și PR. Organizează locul de muncă, dacă lucrezi la computer, un fotoliu gaming este foarte indicat, dacă nu chiar necesar.

SĂGETĂTOR Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite. O veste te interesează ceva mai mult, însă.  Afacerile cu amănuntul sunt aspectate favorabil, fie că vinzi, fie cumperi! Nu amâna problemele, nu le rostogoli, nu mai ai timp, pentru că se apropie un termen pe care chiar tu singur ți l-ai stabilit!

Horoscop luni 24 ianuarie. O zodie începe ziua cu stângul: Nu amâna problemele, nu mai ai timp

CAPRICORN Te cam plictiseşti, pentru că viaţa ta profesională nu este suficient de plină, de intensă. Nu ai satisfacția succesului, ai o activitate cenușie. Totuşi, perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei din jurul tău, cu colegii de la serviciu, de la muncă. Este un lucru bun. Mai ales dacă ești cu munca la domiciliu, colegii înseamnă familia!

VĂRSĂTOR  Începi săptămâna precaut, anticipezi că poți fii pus în faţa unor situaţii paradoxale, la serviciu, la muncă. Luni este, de obicei, o zi mai complicată, în care nu trebuie să faci mult efort, dozează-ţi bine energia! Dacă nu este zi liberă pentru tine, este Unirea. Primești, din nou, nişte veşti aşa-şi-aşa. Nu eşti în cea mai buna dintre zile, nici în cea mai bună formă, nici în cea mai bună dintre lumi!

PEŞTI Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit astăzi, luni, pentru o activitate obişnuită de început de săptămînă, veştile primite te motivează şi îţi dau un nou impuls! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui. Nu tot ce este nou este şi mai bun.

Horoscop luni 24 ianuarie. O zodie începe ziua cu stângul: Nu amâna problemele, nu mai ai timp