Horoscop duminică, 23 ianuarie! Zodia care poate rezolva orice astăzi. E super bine aspectată de astre

BERBEC  În această duminică eşti convingător, trebuie să reuşeşti! Totuşi, dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună. Sâmbătă seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Daca eşti alergic la prostie ţine medicamentele la indemână, adică stai acasă, nu iesi in lume. Nu uita că această duminică este cea mai depresivă zi a anului, ”Gloomy Sunday”. Uită-te la o comedie…

TAUR Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie relaţiile din anturaj. Nu lua decizii. Duminică, mai toata ziua este bine aspectată de stele, asa că profită ca să obţii ceva favoruri sau să rezolvi unele situatii, chiar dacă este ziua cu depresia anuală! O veste buna si una nu prea, ca sa fie totul echilibrat. Distrează-te pe seara, poate la un film nou, pe net, poate muzică bună, poate o petrecere ad-hoc acasă!

GEMENI  Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti duminica aceasta a Unirii ca să te relaxezi şi să te odihneşti. Eşti obosit şi trebuie să eviţi să devii obosit cronic! O problemă veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Lasă analizele şi mergi mai departe! O informaţie de ultimă oră te avantajează în mod deosebit. Verifică prin prietenii apropiaţi şi de încredere. Nu promite nimic! Dar în secret poti sa speri ca o sa ai succes.

RAC  Realizezi, în această duminică, că parcă ţi se ridică un văl de pe ochi şi minte! Ideile tale apar clare şi descoperi şi motivaţiile şi maşinaţiile celor din jurul tău. Totuşi, situaţia nu e rea! Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul. Duminica aceasta a depresiei anuale este o zi bună pentru cumpărături, întâlniri, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite. Alege ce îţi place mai mult! Nu uita de depresie și de distopia sanitară, fii vesel!

Horoscop duminică, 23 ianuarie! Zodia care poate rezolva orice astăzi. E super bine aspectată de astre

LEU  Sunt favorizate odihna şi relaxarea, evită orice schimbare de program. Uneori, adică şi în această duminică, lipsa noutăţilor înseamnă calm şi linişte. Odihneşte-te mai mult, ai nevoie! Cumpărăturile in general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă îndelungată în special sunt favorizate de stele. Trebuie să te gândeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de apropiate. Nu ai timp în cea mai depresivă zi a anului!

FECIOARĂ  Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie, la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Partenera/partenerul este în toane bune, sau doarme, în casă nu este mult de lucru, iar pe seară poţi ieşi în oraş să vezi ce mai face lumea. Duminică este o zi binevoitoare, chiar dacă este Gloomy Sunday, dar Luna este bine aspectată cu Soarele. Trebuie sa accepti faptul ca viata este in continua schimbare si ca trebuie sa faci parte din schimbare, daca vrei sa ai succes!

BALANŢĂ   Nu te simţi foarte confortabil în această duminică, poate unde aştepţi ceva, cumva, poate cea mai depresivă zi a anului! Întreaga viaţă este compusă din astfel de aşteptări, calmează-te şi vezi-ţi de treburile de weekend! Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Poate găseşti un sfat bun. Unele promisiuni pe care tu le iei drept garanţii te fac să sari în sus de bucurie, dar stelele zic sa dai dovada de rabdare.

SCORPION   De ce nu vrei să priveşti adevărul în faţă şi îţi faci fel de fel de iluzii? Fii ceva mai pragmatic, mai direct şi doar aşa îţi poţi rezolva problemele, în primul rând pe cele sentimentale! Duminică, poziţiile planetelor, depresia anuală și distopia sanitară se amestecă într-un ghem comic. Lasă ironia deoparte pentru că poţi răni inutil persoane care ţin la tine. Zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de agresiv si cinic, anturajul tău te gaseste… adorabil!

Horoscop duminică, 23 ianuarie! Zodia care poate rezolva orice astăzi. E super bine aspectată de astre

SĂGETĂTOR   Emoţional, conjunctura arată unele porniri impulsive, care trebuie repede cenzurate de raţiune. Vorbeşte puţin şi ascultă mai mult, zâmbeşte, este sâmbătă şi trebuie să te relaxezi! Duminică este o zi plină de hotărâri inţelepte: sa te laşi de fumat, să slăbeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile, să nu intri în depresia anuală, să nu te uiți de distanțarea socială și altele, la fel! Şezi şi cugeta, spune o vorba ardelenească, care în această zi, Gloomy Sunday, ți se potriveste.

CAPRICORN  Duminică, adică astăzi, dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companion plăcut în anturaj. Acordă-ţi nişte pauze, menajează-te şi încearcă să te odihneşti mai mult! Zodia îţi indica o zi de duminică cam monotonă, chiar în cea mai depresivă zi a anului, pe o vreme capricioasă. Trebuie sa foloseşti una dintre retetele verificate ale reuşitei in viaţă: să te comporţi ca si cand totul ar fi perfect!

VĂRSĂTOR  Domeniul sentimental este bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes! Se pare ca o parte din Varsători au de rezolvat unele probleme sentimentale, sau spirituale de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Duminică ai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iti trebuie. În cea mai depresivă zi a anului, este bine să râzi mult! Că ai de ce și de cine!

PEŞTI  Ceasul tău biologic te îndeamnă în acest weekend la relaxare şi distracţii. Poţi rezolva relativ uşor unele problemele sentimentale şi chiar să obţii ajutor de unde nici nu te aşteptai. Duminică, trei mere pe zi şi la doctor niciodată, spunea Paracelsus. Grija pentru aspectul tău fizic, pentru pantofi şi pentru parfum este mai accentuată. La tine este semn că se pregateşte ceva, și nu este cea mai depresivă zi a anului, sau alte inepții ale distopiei sanitare!

Horoscop duminică, 23 ianuarie! Zodia care poate rezolva orice astăzi. E super bine aspectată de astre