Horoscop luni, 1 martie. Zodia care începe luna total pe dos. Complică lucrurile inutil

BERBEC Trebuie să te laşi în voia intuiţiei. Nu mai complica lucrurile inutil şi păgubos, situaţia este cum ai văzut-o de prima dată, prima impresie contează. Restul este convenţie şi ipocrizie… În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Soarele, în mod convenţional, este favorabil zodiei tale şi acest lucru se poate ilustra astăzi printr-o creştere a energiei, a capacităţii de activitate, dar şi printr-o nelinişte şi foială  permanentă. Parcă, astăzi, mai ales pe seară, nu-ţi găseşti locul. Zâmbeşte şi o să fie bine și nu uita de Mărțișor!

TAUR Astăzi, de Mărțișor, nu eşti dispus să se facă glume pe seama ta, de fapt nu eşti dispus niciodată. Încearcă să răspunzi cu aceiaşi monedă, fără să te superi şi să faci scandal. Cine se supără, i se taie nasul! Trebuie să te comporţi, la serviciu, acasă, mai subtil, mai diplomat. Dacă poţi, trebuie să descurajezi pe potenţialii ostili. Nu refuza nimic, dar nici nu face „mişcari” – păstrează zâmbetul pe buze, stelele tale protectoare și puțină iscusință te pot proteja in continuare!

GEMENI Este ziua ta norocoasă atât pe plan profesional cât şi sentimental, poate pentru că este Ziua Mărțișorului. Dar, atenţie ce-ţi doreşti, deseori norocul nu este eficient sau productiv, are legile lui. In prima parte a zilei, dimineaţa, ai o mică complicaţie de ordin financiar: o factură sau ceva de plătit, poate o contravenție de circulație cu care nu eşti de acord, sau altceva de genul acesta. Fii atent! Eşti prea exagerat în apărarea ideilor proprii! Emoţiile tale sunt pastelate iar pozitia relativă dintre Venus şi alte planete arată, mai ales în a doua parte a intervalului, un interes crescut pentru relaţii romantice. 

RAC  Reuşeşti astăzi, de Mărțișor, să atragi şi să convingi prin afirmarea dorinţei de armonie care te caracterizează. Fără limitări şi constrângeri te poţi manifesta şi acţiona spre folosul tău personal. Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri sau a unor defecte de comunicare.  Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri. Ziua de astăzi este un bun prilej să recapeţi iniţiativa, mai ales în familie. Este, de asemenea o perioadă propice pentru relansarea unor proiecte mai vechi, dar nu pentru începerea unor noi acţiuni, noi activități. 

Horoscop luni, 1 martie. Zodia care începe luna total pe dos. Complică lucrurile inutil

LEU Toată lumea ştie că eşti generos. De Ziua Mărțișorulu dedică ziua lucrurilor obişnuite, cotidiene, de rutină, nu face multe valuri şi mai ales nu te împrumuta, nu da bani cu împrumut, evită băncile şi pariurile! Nu lăsa nici o neclaritate în perioada zilei de astăzi, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie. Fă-ţi stereotipuri de exprimare! Nu te repezi, din nou, să faci promisiuni. Şi, mai ales nu cataloga oamenii şi faptele. Este o activitate păguboasă pentru tine din care te alegi cu o imagine distorsionată asupra realităţii. Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în poză!

FECIOARA Conjunctura astrologică îţi indică o posibilă convorbire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poţi să le afli. Ziua aceasta este perioada de timp amestecată în care aspectele benefice şi malefice se succed rapid, în funcţie de aspectele Lunii, în descreștere, planeta guvernantă în tema ta în această perioadă de timp. Sunt şi unele aspecte care arată noroc la bani, la obţinerea lor sau la cheltuirea lor inspirată, pentru că după cum spune înţeleptul chinez „sunt două căile să faci avere – să câştigi mulţi bani sau să faci cheltuieli inspirate”. Seară plăcută!

BALANŢA O perioadă de întrebări şi îndoieli? Posibil! Dialectica aceasta te poate duce la răspunsuri şi certitudini! Sigur, dacă faci ceea ce trebuie, bate şi ţi se va deschide, caută şi poţi găsi! Lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fi selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza şi sinteza. Cel mai adese lucrurile sunt dezarmant de simple. Trebuie să recuperezi timpul pierdut! Timpul se recuperează în dauna altui timp. Nu te împărţi în prea multe activităţi, nu te enerva pentru amănunte mărunte. Nu uita de Mărțișor!

SCORPION  În general, ai marea calitate să poţi să o iei mereu de la început, fie în profesie, fie în dragoste. Acest lucru e apreciat de cei din jurul tău, astăzi, de Mărțișor, e una dintre zilele în care verifici acest lucru… Dar, nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung. Amână orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei. Peste câteva zile configuraţia planetară îţi este din nou binevoitoare şi poţi beneficia de influenţe cosmice care chiar daca nu iti vor umple buzunarele, în orice caz, nu le vor goli. Poţi onora obligaţiile trecute, dar şi astea numai în sume mici.

Horoscop luni, 1 martie. Zodia care începe luna total pe dos. Complică lucrurile inutil

SĂGETĂTOR   Ai încredere, tot ce a fost greu a trecut. Te îndrepţi spre o perioadă cu reuşite in care prietenii îţi vor fi sprijin, iar familia temei! Viitorul îţi este favorabil, nu mai sta pe gânduri! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie. De exemplu fă-le astăzi, de Mărțișor mici cadouri vesele. Câştiguri neaşteptate urmate de unele veşti pe care le consideri bune. Te simti aproape excelent, ceea ce este un motiv suficient sa ții nasul pe sus. Foarte bine!

CAPRICORN  Trebuie să continui cu datele pe care le ai, eşti pe drumul cel bun. Concentrează-te pe problemele zilnice, pe Mărțișor, de exemplu, nu te risipi în direcţii utopice. Afacerile simple sunt cele mai profitabile. Bate un vant de libertate, mai ales prin buzunare si prin portofel, asa ca pune-ţi capul la contribuţie cum să faci rost de bani! Efectul distopiei sanitare! În orice caz, nu de la bănci, cămătari sau cooperative de credit! Stelele îţi sunt favorabile, aşa că o să te descurci şi de data asta. Ca un acrobat fără plasă!

VĂRSĂTOR Eşti mai sensibil decât de obicei, mai omenos şi mai gata să-ţi ajuţi aproapele, doar este Mărțișorul! Foarte bine, pentru că mai multe persoane din anturaj şi familie abia aşteaptă să-ţi plângă pe umăr! Trebuie neaparat să analizezi evenimentele din ultimul timp, sa tragi concluziile care se impun şi să iei imediat măsurile necesare. De asemenea, trebuie să continui cu aceleaşi metode verificate de până acum. Permite lucrurilor să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel. Nu te baga in chestiuni care nu te privesc, mai ales daca este viata intima a unui coleg, limiteaza-te la trancaneala mondena obișnuita.

PEŞTI Astăzi reuşeşti să te stăpâneşti admirabil cu toate că ai suficiente motive să ripostezi. Dar mai bine taci din gură, îţi vine apa şi la moara ta! Este Mărțișurul, fă cadouri, nu scandal! Nu te enerva, zâmbeşte şi treci mai departe! O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului. Pare a fi o mică criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de o păcăleală, o informaţie distorsionată de presă, prieteni sau rude. Distopia sanitară, dom’le! Astăzi evită schimbarile bruşte de program şi mai ales nu lasa anturajul, chiar bine intentionat, sa te conduca şi să-ti organizeze viaţa. După cum nici tu nu te băga prea mult în viaţa celor din jur, decât dacă ţi se cere, insistent, ajutorul!

Horoscop luni, 1 martie. Zodia care începe luna total pe dos. Complică lucrurile inutil