BERBEC Ești oarecum neatent la serviciu, probabil din cauza frigului de pe drum. Ai ceva probleme și nu este vorba numai de profesia, meseria ta. Organizează-te, fă-ți o foaie de parcurs, planifică. Deși toate problemele din ultimul timp te-au făcut să-i neglijezi pe cei pe care îi iubeşti, astăzi iți vei putea răscumpăra atitudinea.

TAUR La serviciu pari așa de obosit, ai cearcăne și îți cade capul, dar ai vrea să termini săptămâna de lucru cu lucrările finalizate. Vezi dacă merită efortul, să nu intri la uzură! Vitaminele, mâncarea naturală și relaxarea te pot ajuta să depășești punctul mort și să te bucuri in continuare de sărbătorile de iarnă!

Horoscop 2 decembrie: Cine e liderul zodiacului? Știe cum să-i conducă pe toți

GEMENI Astăzi planetele îți indică o schimbare favorabilă în viaţa ta, în special profesional vorbind. Surprize plăcute la serviciu. Nu te bucura până ce nu ai confirmarea scrisă, un zvon rămâne un zvon. Poate, după program, te duci la o onomastică întârziată, în familie, la o petrecere unde te poți distra foarte bine. 

RAC Dedică ziua activităţilor obişnuite de miercuri, de rutină, cumpărături, poate un film nou pe Netflix. La serviciu nu face schimbări în program, noul nu îţi prieşte şi mai binele este duşmanul binelui! Păstrează un ritm de activitate alert, dar nu depăși posibilitățile de adaptare ale organismului tău. Se presupune că îți știi limitele, nu?

LEU Astăzi, miercuri, eşti un lider inspirat în ceea ce privește capitolul muncă eficientă. Ai idei bune, plăcute, pe care cei din jurul tău le repetă și le acceptă, ca un cor fidel din tragediile antice. Nici nu știai ce manager bun ești! Sigur că Leul mereu conduce câte cava, dar nu ergonomic, nu eficient. Păstrează amprenta eficienței ca s-o folosești mereu.

Horoscop 2 decembrie: Cine e liderul zodiacului? Știe cum să-i conducă pe toți

FECIOARĂ Configuraţia astrologica iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poți să le afli, din domeniul expertizei tale profesionale. Mai ales dacă ești medic, arhitect, sau inginer, nu mai spun avocat, trebuie să fii mereu la punct cu ceea ce apare nou în domeniul tău. Seară plăcută, poate la un film nou, sau serial la modă, acasă, pe net, poate pe Netflix.

BALANŢĂ În această zi de miercuri primești o veste buna și una mai puțin fastă, dar activitatea cotidiana nu te lasă să faci o analiză aprofundată. Nu știi ce hotărâre să iei, este dificil și nimeni, dintre cunoscuți, nu poate să-ți dea un sfat competent. Întreabă și pe directorul tău, pare un om cu experiență, în orice caz este mai competent ca tine, doar este director! 

SCORPION Astăzi, miercuri, ziua lui Mercur, dă dovadă de competenţă și pragmatism, nu de naivitate și utopie! Nu te lăsa păcălit, cere mai multe amănunte, mai ales dacă ești în discuţii, tratative, negocieri cu semne de foc şi aer. Nu amesteca plăcutul cu tilul și verifică înainte de a lua o hotărâre.

Horoscop 2 decembrie: Cine e liderul zodiacului? Știe cum să-i conducă pe toți

SĂGETĂTOR Promisiunea apropiatului succes îți dă aripi și cu toate că te-ai pregătit pentru o activitate zilnică profesională obișnuită veștile de ultimă oră îți oferă motivele pentru un efort sporit. Cu toate că este miercuri, sau tocmai de aceea, te-ai hotărât să termini până vineri ceea ce aveai de făcut săptămâna aceasta de lucru. Seară culturală.

CAPRICORN Dimineața pare a fi mai aglomerată, dar poate fi doar o impresie, ești obosit, deja, la mijlocul unei săptămâni de lucru densă și dificilă. Astăzi nu intra in discuții cu Racii sau Leii, în general cu semnele de apă și foc, care pot să-ți facă probleme. Încearcă să fii logic și previzibil în acțiunile care implică cooperarea cu colegii de muncă.

VĂRSĂTOR Ai un mijloc de săptămână în care nu ai stat nici un minut, la serviciu. Abia aștepți să termini programul. Miercuri, ziua lui Mercur, zeul comerțului – astăzi ești atins de „febra cumpărăturilor”. Supraveghează-ți cheltuielile, fă-ți o listă cumpătată și mai ales respect-o. Nu te lăsa sedus de oferte mincinoase! De fapt, niciuna nu este adevărată!

Horoscop 2 decembrie: Cine e liderul zodiacului? Știe cum să-i conducă pe toți

PEŞTI O zi de miercuri dedicată acțiunii, reacției, intervenției. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ți-ai propus cu tenacitate și fără a ține cont de comentariile din jur. Uneori, colegii mai mult încurcă. Ei cred că ai derapat în peisaj, fac mișto de tine, dar ei nu știu ceea ce știi tu. Zâmbește în gând la ignoranța lor și vezi-ți de treabă, fără să le răspunzi la provocări.