Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pe care îl consideră direct vinovat pentru accidentările suferite de jucătorii săi. După ce s-a contrat cu antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, în ultimele săptămâni pe tema erorilor din arbitraj, patronul FCSB este de părere acum că președintele FRF influențează arbitrajul. Becali spune că arbitrii sunt mult prea toleranți în cazul faulturilor dure asupra elevilor lui Toni Petrea.

De asemenea, Gigi Becali amenință că se gândește serios să nu își mai lase jucătorii la loturile naționale, în semn de protest pentru aceste greșeli ale arbitrilor. Finanțatorul FCSB s-a arătat foarte revoltat deoarece la fiecare etapă jucătorii săi acuză accidentări, ca urmare a intrărilor dure din partea adversarilor și nu înțelege de ce arbitrii nu iau nicio măsură în aceste cazuri.

S-ar putea la un moment dat ca toți jucătorii să se sature

„Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională. Oricum Man s-a transferat de la FCSB, nu de la naţională.

Nu ştiu ce o să facem, dar s-ar putea la un moment dat ca toţi jucătorii să se sature şi să se retragă de la naţională în semn de protest. Probabil asta o să se întâmple.

Întrebaţi-i pe arbitri ce ar trebui să facem. Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe