Gigi Becali dă marea lovitură! Ar putea pune mâna pe zeci de milioane de euro. A primit vestea înainte de Paşti, parcă pentru a-i mai alina pierderea primului loc în Liga Națională.

Cu atât mai mult are patronul FCSB motive de bucurie, cu cât transferul lui Olimpiu Moruțan la o mare echipă a Europei s-ar putea perfecta după ce au picat negocierile cu Inter Milano.

Gigi Becali dă marea lovitură! Valencia este interesată de Moruțan

Moruțan, mijlocașul ofensiv al FCSB-ului, a fost pe lista scurtă a celor de la Inter, dar pretențiile financiare sunt foarte mari: suma cerută de Gigi Becali se ridică la 20 de milioane de euro.

În schimb, Valencia ar fi intrat pe fir pentru achiziționarea celui supranumit ”Messi de România”. Echipa spaniolă a contactat deja anturajul jucătorului pentru a investiga posibila fezabilitate a tranzacției.

Gigi Becali, a dezvăluit recent că a respins o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruțan, oferită de Inter, dar Inter nu pare dispus să cheltuiască atâția bani pentru Olimpiu Moruțan.

Așa că ar putea fi stabilit pentru o mutare în La Liga. Este din ce în ce mai certă intenția celor de la Valencia de a-l achiziționa.

Rămâne de văzut dacă pretențiile financiare cerute de Gigi Becali vor fi pe placul spaniolilor aflați pe locul 14 în La Liga, arată fcinternews.it.

Până în acest moment Moruțan are 31 de prezențe la FCSB în acest sezon, marcând șase goluri și oferind 13 pase decisive în toate competițiile.

Becali le dă cu tifla celor de la CSA Steaua

Patronul FCSB are și alte motive de bucurie. Milionarul din Pipera a spus că nu le va plăti niciodată celor de la CSA Steaua prejudiciul în valoare de 36 de milioane de euro, care face acum și cazul unui proces între cele două entități.

”Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată! De ce? Pentru că ei vor fi întrebați câți bani au făcut ei de când și-au recuperat marca, de când au intentat procesul, adică din 2003.

Mai este puțin și se fac 10 ani! Și vor spune că au câștigat aproximativ 5 milioane de euro în această perioadă. Ce ați câștigat voi în acești ani, o să-i întrebe judecătorul. Și ei vor spune, am câștigat o gaură!”, a spus Gigi Becali.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe.