Din echipa noii structuri regionale fac parte membri reprezentand nu mai putin de 13 nationalitati diferite, acesta fiind modelul aplicat de GM si in alte zone ale lumii. Noul birou al GM va ingloba activitatea si personalul fostei structuri Opel Southeast Europe, organizatie care in ultimii cinci ani a coordonat activitatea companiei americane in noua tari din aceasta zona a Europei.

„Volanul de aur” pentru Ford Fiesta si Renault Espace
„Volanul de aur” este unul din cele mai importante premii ale industriei auto europene acordate de publicatia germana „Bild am Sonntag” la patru categorii de automobile. Renault Espace primeste pentru a treia oara acest premiu la categoria monovolume, dupa cele din 1991 si 1997, iar premiul a mai fost acordat de-a lungul timpului unui numar de doi presedinti ai grupului francez: Raymond Levy in 1991 si Louis Schweitzer in 1999. In ce priveste Ford Fiesta, model prezent si in Romania, acesta este prima masina care a castigat „Volanul de aur” la editia inaugurala din 1977, Fiesta reeditand succesul anul acesta. Ford a castigat de sapte ori acest premiu, iar juriul este format din 28 de membri, in majoritate ingineri, reprezentanti ai lumii motor-sport si conducatori auto selectati dintre cei mai faimosi.

Programul Fiat Stilo „Drive Test &Win” continua
Lansat la sfarsitul lunii martie, programul a fost prelungit pana la data de 30 noiembrie. Orice posesor de permis de conducere poate participa la un drive test cu Fiat Stilo, telefonand celui mai apropiat dealer Fiat pentru a fi programat. Campania AutoItalia are drept premiu un autoturism Fiat Stilo semnat de Michael Shumacher si Rubens Barichelo, pilotii campioanei mondiale Ferrari. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 14 decembrie din randul celor care au testat Fiat Stilo, in perioada martie – noiembrie 2002.

Saab 9-3 a fost lansat si in Romania
Augusta Motors, unic reprezentant Saab Automobile in Romania, a lansat noul model Saab 9-3, prezentat pentru prima oara la Salonul de la Paris cu o luna in urma. Saab se adreseaza in general unui publc masculin, avand o medie de varsta de 35-50 de ani, cu venit si status social ridicate. Saab a inceput prin a construi avioane pentru apatia militara suedeza, dar dupa cel Al Doilea Razboi Mondial a trecut la productia de automobile. Noul Saab 9-3 Sport Sedan este rezultatul celui mai important program de dezvoltare din istoria marcii si intra pe piata masinilor Sport Sedan Premium. Pretul cu toate taxele incluse cu care Saab 9-3 este comercializat in Romania este de 37.500 USD.