Problema este ca timisorenii care locuiesc in apropiere se aprovizioneaza, de regula, cu apa de la fantana respectiva. Timp de cateva ore, trecatorii au studiat cubul cu uimire, dar pasnici. Spiritele au inceput sa se infierbante cand „vizitatorii” dotati cu sacose pline cu sticle de plastic au inteles ca nu mai pot lua apa de la fantana. „Cat timp sta asta aici?” „Doar o zi”, au incercat sa-i linisteasca organizatorii. Revolta cetatenilor crestea insa cu fiecare minut. Cativa au luat chiar initiativa: „Sa dam jos cutia aceea, trebuie sa luam apa!”. In mijlocul acestui adevarat scandal, nu mai lipseau decat niste curajosi care sa se sacrifice. De undeva din apropiere a rasarit de indata o echipa de filmare de la emisiunea „Zero” (ProTv), urmarindu-si cu sfintenie protagonistul, adica pe cretul si pestritul personaj Vlad Craioveanu. Acesta a tinut mortis sa se vare intre cautatorii de apa si sa se ia la harta cu ei pentru nobila cauza de a apara proiectul studentilor. Pentru ca reprezentatia sa fie completa, Craioveanu, intr-un acces de eroism, a inceput sa strige „Sa vina politia!”. si Politia a rasarit, in mai putin de zece secunde, de parca atat ar fi asteptat. Sub privirile admirative ale asistentei, Craioveanu a fost depus in dubita si dus probabil cativa metri mai incolo, pentru impresie artistica.

Nokia face reclama la Bosch
Inlocuirea produsului defect cu unul in stare de functionare, daca acesta se afla in perioada de garantie, este un lucru deja obisnuit peste tot in lume; chiar si in Romania.
Nu insa si la Germanos, cunoscutul distribuitor de telefoane mobile. Mergand la magazinul Germanos de pe Magheru (de unde fusese achizitionat respectivul telefon), pentru a reclama faptul ca bateria se descarca dupa ceva mai mult de 24 de ore (normal ar fi trebuit sa tina 3-4 zile), am fost instiintat ca trebuie sa las acolo telefonul pentru a i se face „testul de baterie de opt ore”, dupa cum mi-a precizat domnul Vasile de la service, si ca trebuie sa prezint si incarcatorul telefonului si certificatul de garantie. Conformandu-ma intru totul respectivelor cerinte, mi s-a comunicat faptul ca pot sa revin a doua zi pentru a primi telefonul. Sa nu credeti insa ca am primit un alt telefon la schimb. A doua zi, cand m-am intors dupa telefon, am constatat insa ca povestea telefonului meu aflat in garantie inca nu se terminase. Domnul Vasile mi-a adus la cunostinta ca abia in opt zile se va rezolva probleme telefonului meu. Am cerut atunci un alt telefon Nokia, care sa-l inlocuiasca pe cel cu probleme, pana la remedierea acestora. Mi s-a spus ca pot primi la schimb doar telefoane marca Bosch. Din pacate, si acesta a cedat dupa o ora (probabil era de vina vreun contact slab, pentru ca daca ii scoteam bateria si i-o montam din nou, „pornea”. Dupa o sptamana am pornit sa imi recuperez telefonul. Domnul Vasile de la service mi-a confirmat faptul ca bateria era cea cu probleme si ca mi-a fost schimbata cu una noua. Aceasta tinea, dupa cum aveam sa constat, mai putin de o zi, asa ca am plecat cu telefonul la magazinul Germanos de pe Dorobanti. Mi s-a spus ca trebuie facut „testul de baterie de opt ore”. Suna cunoscut?
A doua zi mi s-a confirmat ca bateria era consumata. si… faptul ca mai trebuie sa astept o saptamana pana cand telefonul meu va fi reparat… Oare cate episoade are acest serial?

Bariera periculoasa la Spitalul Municipal
Cei care vin in vizita la vreun pacient internat in Spitalul Municipal din Bucuresti pot avea parte de surprize neplacute. La intrare, troneaza o bariera menita a limita accesul masinilor in incinta spitalului. Numai ca, din cand in cand, bariera, uitata ridicata, mai cade in capul unui vizitator. Portarii au constatat ca numarul victimelor a ajuns deja la 13. Norocul celor loviti, daca acesta poate fi considerat un noroc, este ca pot beneficia de primul ajutor foarte repede, adica la fata locului. Trista consolare.

Cat mai costa un bilet la Zoo
Daca in week-end veniti dinspre Ploiesti la Bucuresti si vreti sa treceti si pe la Gradina Zoologica, s-ar putea ca biletul sa vi se para cam scump. si nu pentru ca ar fi crescut pretul biletelor de intrare la Zoo, ci pentru ca la acesta trebuie sa adaugati si cele cateva sute de mii de lei pe care trebuie sa le dati pe amenda la Politie, Motivul e simplu. In week-end, „pentru fluidizarea circulatiei”, masinile au „obligatoriu inainte”. Numai ca semnalizarea acestui eveniment lasa mult de dorit. Iar un echipaj de Politie sigur se va afla in zona pentru a taia chitante.