Gabriela Firea aruncă bomba pe scena politică! Ce funcție ar dori să ocupe

Recent, Mihai Gâdea a prezentat la Antena 3 o listă cu împărțirea ministerelor între cei de la PNL și PSD, în urma negocierilor pe care le au pentru formarea unui nou Executiv. În dreptul Ministerului Muncii apărea numele senatoarei PSD, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

În cadrul unei emisiuni, duminică seara, Gabriela Firea a spus că în PSD există colegi mult mai capabili care pot să preia această funcție, subliniind că ea și-ar mai dori să candideze pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile de peste trei ani.

Senatoarea a subliniat că va face acest lucru dacă sănătatea îi va permite. Amintim că în timpul în care a fost edil în București, Gabriela Firea a avut mai multe probleme cu sănătatea.

Social-democrata a mai precizat că ceea ce o interesează, de fapt, pe ea este majorarea pensiilor, alocațiilor și salariilor românilor, subliniind că funcțiile sunt pe ultimul loc.

”Pe mine mă interesează să se majoreze alocațiile, pensiile și salariul minim. Funcțiile sunt pe ultimul loc. Vreau să lupt pentru români. Mi-aș dori să candidez din nou la Primăria Capitalei, dacă voi fi sănătoasă.

Ministerul Muncii este foarte greu, cred că am colegi mult mai bine pregătiți decât mine”, a spus Gabriela Firea.

”Există o ambiguitate între măsurile luate și ceea ce se întâmplă”

Fostul primar general al Capitalei a vorbit și despre discuțiile care se poartă acum între cele două partide, subliniind că momentan informațiile privind împărțirea ministerelor nu sunt adevărate.

Gabriela Firea spune că discuția a fost una de tatonare și că deciziile se vor lua, dacă vor exista astfel de decizii, săptămâna viitoare.

”Am fost la discuțiile cu reprezentanții PNL. Nu sunt adevărate informațiile despre împărțirea ministerelor. A fost o discuție de tatonare. Săptămâna viitoare, dacă se iau decizii, să se realizeze această coaliție. Trebuie să ne gândim serios dacă stăm deoparte sau dacă participăm la o astfel e coaliție.

În cazul certificatului verde este prevăzut și măsurarea anticorpilor. Săptămâna viitoare va intra la Camera Deputaților.”, spune aceasta.