Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa lui Nicușor Dan, în condițiile în care toate obstacolele de natură juridică au fost ridicate din calea primarului general ales și acesta poate acum să își preia mandatul.

Firea îl acuză însă că nu se grăbește să se prezinte la locul de muncă, fiind preocupat mai mult de festivisme.

”Nu a venit la muncă”

”A trecut și a doua zi de la validare iar primarul dreptei unite nu s-a grăbit să depună jurământul. Nu a venit la muncă. Sa sperăm ca mâine… ce atâta grabă? Zilele trecute se plângea că eu îl blochez. Acum cine îl mai blochează? Probabil, programul lui Orban. Le arde mai mult de festivisme, decât de soarta oamenilor!

Pentru că, nu-i așa, toate soluțiile salvatoare sunt la un click și o semnătură distanță.

Au promis împreună ca vor rezolva toate, chiar toate problemele Capitalei, într-un timp foarte scurt :

-întregire buget – pentru că guvernul este al lor și va fi generos,

– trafic – pentru că tot guvernul lor va finaliza rapid centura,

– termoficare – pentru că elcen (ministerul energiei) nu va mai opri cet-urile pentru “revizie”,

– poluare – pentru că ministerul mediului va închide gropile toxice etc.”, a scris Gabriela Firea miercuri pe Facebook.

”Am promis transparență”

Răspunsul lui Nicușor Dan nu s-a lăsat așteptat, primarul general ales promițând bucureștenilor că activitatea sa va fi caracterizată de transparență și dialog. Prin urmare, Dan și-a publicat pe Facebook programul de lucru pentru zilele de joi și vineri.

”Am promis transparență în activitatea Primăriei Capitalei, iar acest lucru trebuie să se întâmple încă din prima zi. Iată programul meu de lucru pentru joi și vineri, după depunerea jurământului și preluarea oficială a funcției.

Nu doar transparența este importantă, ci și dialogul. Voi fi un primar deschis la propunerile voastre și voi ține cont de sugestiile care pot îmbunătăți relația dintre Primărie și cetățean.”, a scris Nicușor Dan miercuri pe rețeaua de socializare.