După aproape un deceniu petrecut în brațele lui Tavi Clonda, bărbatul care i-a dăruit două fetițe superbe, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că începe o nouă etapă importantă alături de soțul ei. Femeia a spus tot printr-un mesaj public pe rețelele de socializare.

„8 ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți… când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au adunat pe lângă noi, realizez că aveam nevoie de acest timp. Diseară începe o nouă provocare pentru noi, asa că vă aștept de la 19:30, în direct pe @antenastarsoficial să deschidem împreună un nou sezon de @capriciile_iubirii_oficial”, a scris aceasta pe facebook.

Deși are o familie frumoasă alături de Tavi Clonda, bărbatul care o ajută atât acasă cu fetițele, cât și pe plan profesional, Gabriela Cristea a avut câteva relații amoroase mediatizate înainte de a fi cu actualul ei soț. Vedeta a avut parte chiar și de relații tumultoase care nu s-au încheiat amical.

Cu câți bărbați cunoscuți a avut relații Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea numără trei relații asumate și oficiale, adică cele au atras atenția publicului, dar se zvonește că numărul relațiilor amoroase ar fi mai mare. Gurile rele spun că vedeta a avut 7-8 relații de fapt, cele mai multe dintre ele când se afla la început de carieră.

Primul iubit al Gabrielei Cristea lucra în televiziune

Gabrielei Cristea a avut prima relație alături de Bogdan Santea. Această relație a fost în centrul atenției după ce tatăl vedetei a declarat că aceasta ar fi fugit de acasă la vârsta de 18 ani, atunci când s-a mutat și cu primul ei iubit, Bogdan. Iubitul Gabrielei a lucrat în televiziune, astăzi fiind tot în domeniul comunicării.

Următoarea relație, tumultoasă

După acea relație a urmat povestea cu Marcel Toader. Despărțirea nu s-a produs în termeni amiabili, iar vreme îndelungată cei doi și-au aruncat jigniri și acuzații grave, după divorțul din 2013, care a fost cu scandal. Marcel Toader i-a reproșat public Gabrielei Cristea că aceasta nu s-ar fi ocupat suficient de casă, iar aceasta la rândul ei l-a acuzat de faptul că era un bărbat violent și exista și suspiciunea unui adulter.

Relația cu Tavi Clonda, stabilă

Tavi Clonda este cel care încheie lista. Cei doi formează un cuplu de mai bine de opt ani de zile, s-au căsătorit și au împreună două fetițe. Cântărețul și Gabriela Cristea s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Kanal D și la scurt timp au forma un cuplu.