Limite de buget: intre 5.000 si 50.000 euro/ proiect (contributia UE). Termen limita: 4 august. Intrebari pot fi trimise prin e-mail sau prin fax la adresa: ioana.zamfirescu@cec.eu.int, inainte de 14 iulie 2003, indicand numarul de referinta al Cerererii de Proiecte : CFP – Europa Fund 2003.

Burse in Italia pentru managerii de IMM

Programul se va desfasura in Trento, Italia si este destinat unui numar de 25 de tineri (sub 40 de ani) cu studii superioare si avand functii de conducere in IMM-uri. Pe parcursul celor 16 luni se vor desfasura cursuri de economie, drept, sociologie si stiinte politice, proiecte de management si ateliere de lucru, calatorii de lucru. Informatii suplimentare: www.mimmc.ro, https://didatticaonline.unitn.it/master.asp. Cererile de inscriere se pot trimite la MIMMC, Directia de Integrare Europeana, si la Consulatul Italian, pana la 29 iunie 2003.

Managementul afacerilor prin proiecte

„BRM Consultanta in Afaceri”, divizia educationala a Bursei Romane de Marfuri, organizeaza un curs in domeniul managementului de proiect, in perioada 18-20 iunie, la World Trade Center Bucuresti. Inscrieri si informatii suplimentare privind oferta completa de cursuri: tel. 021-2244516, persoana de contact: Alexandru Refec; www.brmconsulting.ro