Compania Flamingo International, proprietara retelei Flanco, va deschide in urmatoarele trei luni 7 noi magazine Flanco World in principalele regiuni din tara, numarul de magazine ale retelei urmand sa ajunga la 20 pana la sfarsitul anului, informeaza un comunicat remis redactiei. La inceputul anului reteaua Flanco World numara 9 magazine.

Flamingo International estimeaza ca dezvoltarea retelei Flanco World va aduce grupului o crestere a vanzarilor de aproximativ 30%, comparativ cu anul precedent. In anul 2008, Grupul si-a planificat o noua crestere de 30% in ceea ce priveste volumul vanzarilor.

Potrivit lui Jiri Rizek, CEO la Flamingo International, obiectivul companiei este o suprafata de vanzare de aproximativ 55.000 mp pana la sfarsitul lui 2007 si de 65.000 mp pana la sfarsitul lui 2008.

Conceptul Flanco World presupune magazine cu suprafete mari de vanzare, cuprinse intre 1.000 si 3.000 metri patrati, cu o oferta de cateva mii de produse, amplasate in orase medii si mari, in centre de retail.

Sursa: Capital