Finala iUmor 2020 a oferit surpriza finalului de an. Jurații, dar și telespectatorii de la Antena 1 au rămas cu gura căscată la aflarea câștigătorului concursului. Nimeni nu se aștepta la un asemenea câștigător. S-a aflat cine a pus mâna pe cele 20.000 de euro.

Surpriză totală în Finala iUmor 2020

A obținut trei like-uri de la jurații Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, dar votul publicului a decis marele câștigător. Acesta a fost Andrei Ungureanu.

„Vă mulțumesc tuturor pentru voturi. Mă bucur că am reușit să ofer o informație despre Tourette și în țara noastră pentru că pe mine m-a ajutat”, a spus câștigătorul imediat după ce a aflat că publicul l-a ales și l-a ajutat să pună mâna pe marele premiu de 20.000 de euro.

Andrei Ungureanu a cunoscut succesul pe TikTok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette. Acesta a venit la iUmor cu un bagaj plin de autoironie, care i-a surprins pe cei trei jurați încă din prima clipă.

„Atâta timp cât tu râzi cu mine, eu nu mă supăr! Boala în sine nu este o glumă, eu o iau în glumă pentru că îmi permit, o am. Și pe mine mă ajută foarte mult să trec peste ea.”, a zis Andrei în culise, conștient de toată situația.

Primul lucru pe care l-a făcut Andrei Ungureanu atunci când a aflat că a ajuns în finală a fost să plângă. Această reușită este pentru el o realizare, care l-a făcut să treacă peste experiența negativă pe care a trăit-o în timpul școlii.

Emisiunea iUmor l-a făcut să își învingă teama de a ieși în public. Acesta a urcat pe scenă cu multe emoții, dar a făcut un moment senzațional, care i-a impresionat pe cei trei jurați.

Deși și-a uitat câteva secunde replicile, concurentul a reușit să treacă peste momentul care l-a pus în dificultate și a făcut show. Acesta a prezentat-o publicului și pe bunica lui, care îl iubește necondiționat și are același spirit de glumă ca și el.

Publicul, concurenții, cât și jurații au râs în hohote de numărul lui Andrei, iar Cheloo a fost impresionat de tot ce s-a întâmplat pe scenă în aceată seară.

„Crezi că ai putea face fața succesului dacă ai câștiga? Să știi că eu m-aș bucura să câștigi iUmor.”, a mărturisit Delia.