Totuși, Rareș Bogdan atrage atenția și spune că Uniunea Europeană ar reacționa foarte dur dacă decizia ar fi în favoarea liderului PSD.

„Dacă mâine se ajunge la acest lucru, se va activa articolul 7, cu costuri imense pentru ţară, iar PSD şi ALDE vor dispărea pentru următorii 20 de ani, o astfel de decizie ne-ar aduce la nivel de America Latină, de Pablo Escobar. Dacă era după ei, acum eram în Eurasia”, a afirmat Rareş Bogdan, într-o emisiune la Realitatea TV.

Liveralul susține că soarta PSD se va decide la vot.

„Sunt din ce in ce mai puţini cei care se lasă manipulaţi de goarnele social-democrate, ei nu mai pot ieşi nici pe stradă pentru că şi-au bătut joc doi ani şi trei luni de această ţară. Românii îi vor sancţiona la vot,” a mai afirmat Rareş Bogdan.

De asemenea, Rareș l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul în care a reprezentat România pe plan extern.

„Preşedintele Iohannis este cel care ţine încă România în Uniunea Europeană, are relaţii excelente cu toţi liderii europeni. Rolul său este să ţină ţara la nivelul de plutire. Dacă nu era Klaus Iohannis, actuala putere arunca în aer relaţia cu SUA, cu Uniunea Europeană”, a conchis Rareş Bogdan.