Potrivit acestuia, Dincă nu a fost niciodată la farmacie, lucru ce arată că farmacista interogată de autorități a spus adevărul

„A luat-o pe Alexandra în mașină, i-a propus să facă sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn și a dat-o în stare de inconștiență acasă. Au existat discuții, nu directe, care conduceau către o astfel de solicitare. S-au făcut simulări cu niște sume de bani. A oprit mașina, s-a dus în spate și susține că a lovit-o. A decis s-o ducă acasă. Spune că a legat-o în dormitorul lui, dar nu foarte strâns la picioare. Putea să facă pași, chiar și legată. I-a pus la ochi o bandă adezivă, dar nu i-a legat mâinile. Inculpatul a plecat de acasă, dar a spus că avea două, trei telefoane, pe care le avea în acea încăpere. Știa că telefoanele nu funcționează. A plecat la farmacie, la rugămintea Alexandrei, care i-a scris pe o hârtie ce să-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a întors și a văzut telefonul aprins. A presupus că a sunat poliția. A avut un exces de furie, pentru că-i spusese să nu se atingă de nimic. Îi lăsase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitură peste față care a dus la decesul Alexandrei. A încercat să o resusciteze, dar nu a reușit. Era în jurul orei 12”, a relatat avocatul.

Farmacista a negat că agresorul ar fi venit să cumpere cremă în ziua în care a ucis-o pe fată. Acesta a declarat că îl cunoaște pe agresor pentru că a cumpărat mereu de la ea medicamente pentru răceală. Femeia susține că i s-a părut a fi un om normal.

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuința sa, de pe Calea Craiovei, lângă piața din Caracal.