FairValue, primul partener SAP din Romania care a implementat solutia SAP All-in-One ERP, a inregistrat in primul sau an de activitate venituri de aproximativ 1.000.000 de dolari. Totodata, FairValue a obtinut 10 noi contracte, informeaza un comunciat al companiei.

“Am pornit o afacere avand o echipa cu experienta deosebita in acest domeniu, dar pentru a reusi stiam ca avem nevoie de ceva mai mult. Aveam nevoie de sprijinul unei companii puternice, cu o strategie clara, un renume pe piata, iar aceasta a fost SAP. Am ales apoi segmentul de piata, companiile medii dinamice, pe care le-am vizat cu SAP All-in-One ERP, solutii accesibile, performante, care si-au dovedit deja eficienta pentru mii de clienti din intreaga lume.”, a declarat Metodiu Mehmet, director general FairValue.

In 2006 FairValue a obtinut o cifra de afaceri medie pe angajat de 83 000 USD, bani proveniti 100% din contracte incheiate cu companii din sectorul privat, nationale si internationale.

FairValue implementeaza si ofera consultanta pentru solutiile SAP All-in-One ERP si CRM Sales Express, solutie informatica de management al relatiei cu clientii, si se adreseaza companiilor medii romanesti, in principal din domeniile retail, distributie si productie.

Printre clientii FairValue din Romania se numara RAO, Publimedia International, Standard Snacks, Agricantus, Auto Solutions, Algernon. 

Potrivit comunicatului, FairValue estimeaza pentru 2007 o cifra de afaceri de 2.000.000 de dolari  si, pe langa alte proiecte de dezvoltare si integrare software, are drept obiectiv realizarea a cel putin 10 proiecte de implementare de solutii SAP All-In-One.

SAP este unul dintre principalii furnizori de solutii software pentru afaceri, cu peste 36 200 de clienti in mai mult de 120 de tari. Compania are subsidiare in peste 50 de tari si ofera solutii pentru toate tipurile de companii.  SAP Romania s-a infiintat in 2002, iar in 2005 a devenit liderul pietei de solutii software pentru afaceri din Romania cu peste 190 de clienti.  

 

FairValue este o companie romaneasca orientata catre furnizarea de solutii informatice pentru companiile medii din Romania. In cadrul parteneriatului cu SAP, FairValue promoveaza pe piata romaneasca pachetele de produse SAP All–in-One, solutii din categoria ERP si CRM dedicate companiilor medii.

Sursa: Capital 22 Ianuarie 2007