Propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de Premier, în persoana lui Florin Cîțu, fostul ministru de Finanțe în Guvernul Orban, a stârnit un adevărat val de revoltă în Partidul Social Democrat.

Prin vocea președintelui partidului, Marcel Ciolacu, PSD îi îndeamnă pe români nici mai mult nici mai puțin să se revolte împotriva liberalilor și a președintelui Klaus Iohannis.

”Este o mare mare bătaie de joc!”

”Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!!

Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD – doctorul Alexandru Rafila.

Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!

PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională!

Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!”, a scris miercuri seară Marcel Ciolacu pe Facebook.

”Nici portar la Guvern nu mai putea fi”

La rândul său, deputatul social-democrat Alfred Simonis a afirmat, miercuri seară, că Florin Cîțu nu poate fi ”nici portar la Guvern”, el fiind ”singurul om politic din istorie care a renunțat la mandat cu 5 minute înainte de învestire”.

”Cîțu nici portar la Guvern nu mai putea fi după ce a fost singurul om politic din istorie care a renunțat la mandatul de prim-ministru cu 5 minute înainte de a fi învestit.

Cîțu trebuia să dispară din viața politică după ce s-a umplut de rușine și a înglodat România în datorii!
Peneliștii sfidează o țară întreagă cu această propunere mai ridicolă chiar ca Ludovic Orban.

Vom face totul pentru a opri ca România să fie capturată definitiv de acești incompetenți!!!”, a scris și Simonis, miercuri seară, pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin