Este dezolare în PSD, după decesul unui membru al partidului din organizația de la Iași, anunțat chiar de liderul local al social-democraților, Maricel Popa.

Astfel, șeful PSD Iași a anunțat pe Facebook moartea lui Călin Ștefan, consilier local din partea partidului condus de Marcel Ciolacu.

Motivul decesului nu a fost făcut public

Maricel Popa îl descrie pe Călin Ștefan ca fiind un om cu ”o blândețe care i se citea în priviri și de o verticalitate cum rar întâlnești”.

Șeful PSD Iași nu a făcut public motivul pentru care consilierul social democrat a decedat.

”Am primit vestea trecerii în neființă a prietenului și colegului Călin Ștefan cu profund regret!

Un om cu o blândețe care i se citea în priviri și de o verticalitate cum rar întâlnești, Călin Ștefan și-a pus amprenta personală asupra tuturor activităților în care s-a implicat, sădind în jurul lui bunătate, respect și implicate.

Drum lin spre cer, om minunat!”, a scris Popa pe internet.

Trebuie făcută mențiunea că moartea lui Călin Ștefan nu este prima tragedie care a lovit PSD Iași. Primul consilier decedat a fost Dumitru Paraschiv, în toamnă, după ce a contractat Covid-19 și a fost tratat fără succes la spitalul mobil de la Lețcani.

Trei pierderi grele în foarte scurt timp

De precizat faptul că, la sfârşitul lui 2020, PSD a mai pierdut un membru important. Este vorba despre deputatul Sebastian Radu, fost viceprimar al Buzăului. Acesta a fost răpus de COVID-19, virsul pe care l-a contractat în luna noiembrie.

”Am primit în această dimineaţă una dintre cele mai dureroase veşti. Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.

Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalţi pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi!

Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanţe familiei! Suntem alături de voi”, a scris atunci, pe Facebook, Marcel Ciolacu, președintele social-democraților.