Un nou divorț la Hollywood! Cântărețul Ricky Martin, în vârstă de 51 de ani, și Jwan Yousef (38 de ani), au anunțat că s-au despărțit după șase ani de căsnicie. Aceștia au transmis că vor rămâne în relații bune de dragul copiilor lor.

Ricky Martin și Jwan Yousef se despart după șase ani de căsnicie

Cei doi au împreună o fiică pe nume Lucia și un fiu, Glenn. Amândoi au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

„Am decis să încheiem căsnicia noastră cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca cuplu în toți acești ani minunați”, au transmis foștii soți, potrivit revistei People.

„Dorința noastră cea mai mare acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea în comun a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt”, au adăugat aceștia.

Ricky Martin și Jwan Yousef s-au cunoscut pe Instagram în anul 2015 și-au făcut publică relația șase luni mai târziu, în 2016, anunțându-și logodna în cadrul unei gale de lux.

Cântărețul originar din Puerto Rico a mai fost implicat recent într-un scandal, fiind acuzat de incest cu nepotul său. Acesta a negat însă acuzațiile care i-au fost aduse.

Tori Spelling și Dean McDermont divorțează

Acesta nu este însă singurul divorț care a luat prin surprindere lumea mondenă de peste ocean. La sfârșitul lunii iunie, Dean McDermont (56 de ani) și Tori Spelling (50 de ani) au anunțat că divorțează după 18 de ani de căsnicie. Cei doi actori au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani.

Anunțul separării a fost făcut de către Dean McDermont pe rețelele de socializare, dar postarea a dispărut la scurt timp după aceea.

„Cu mare tristețe și cu inima grea, după 18 ani împreună și cinci copii minunați, Tori Spelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie. Vom continua să ne ghidăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă. Vă rugăm să ne respectați cu toții confidențialitatea, în timp ce ne folosim acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și amabilitate”, a transmis actorul.