Florin Piersic, umilit chiar în orașul său! Autoritățile i-au refuzat cererea. Primarul Emil Boc a oferit o explicație

Autoritățile locale din Cluj-Napoca l-au informat pe îndrăgitul actor că se află „în imposibilitatea onorări cererii” acestuia.

„Vă comunicăm faptul că la acest moment ne aflăm în imposibilitatea onorării cererii dvs, raportat la împrejurarea că autoritatea locală nu deține folosința asupra cinematografului Florin Piersic”, a fost răspunsul autorităţilor locale din Cluj-Napoca, conform informațiilor transmise de zcj.ro

Emil Boc spune că autoritățile au găsit o soluție

Totuși, primarul Emil Boc a declarat că ulterior autoritățile au găsit o soluție și i-au acordat îndrăgitului actor un loc de parcare în zona solicitată.

„Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri şi nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelenţa sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a explicat Emil Boc.

Andreea Esca a primit aprobare

Amintim că Andreea Esca a primit aprobare de la același Emil Boc pentru a demola parțial două case în centrul Clujului și a face un mini-hotel fără locuri de parcare, scrie sursa citată.

„Documentaţia se întocmeşte pentru stabilirea elementelor urbanistice în vederea demolării parțiale a unor imobile existente și extinderea, etajarea, reabilitarea si refațadizarea imobilului rezultat, recompartimentări interioare, împrejmuire proprietate, amenajări incintă, în conformitate cu Planul Urbanistic General, Regulamentul de Urbanism al Municipiului Cluj Napoca şi Certificatul de Urbanism nr. 1826 din 25.04.2019 emis de Primăria Municipiului Cluj Napoca.

Beneficiarul a solicitat realizarea lucrărilor în baza Extrasului de Carte Funciară nr. 278541, 278541-C1-U2, 255952, ale terenului si imobilelor situate în localitatea Cluj Napoca, pe strada Fortăreței, nr. 2. Imobilele se află în coproprietate cu Dumitru Horia Ovidiu, Dumitru Carmen Cristina, Capata Ioan, Capata Emilia, Cutcan Marcela Ileana, Ban Dumitru, Eram Alexandre Douglas și Esca-Eram Andreea Ioana. Suprafaţa totală a terenului este de 439.00 mp şi în prezent parcela este construită”, se arată în Planul Urbanistic de Detaliu.