CAPITAL.RO continuă să rămână lider detașat în topul publicațiilor economice din România, reușind să atragă zilnic de două ori mai mulți cititori decât Ziarul Financiar.

Conform cifrelor furnizate de SATI şi Google Analytics, Capital.ro a depăşit în luna decembrie 3,7 milioane de unici şi 50 milioane de afişări.  De asemenea, portalul are cea mai mică rată de respingere de pe piaţă, sub 36%, ceea ce înseamnă că cititorii nu dau doar click pe ştiri, ci le şi citesc până la final.

Ziua de 13 decembrie a fost cu noroc pentru Capital, care a reuşit să atragă cei mai mulţi cititori dintre toate site-urile de ştiri din România. Făcând o medie între numărul de unici şi de afişări, site-ul a fost lider în preferinţele cititorilor. Cu 477.532 unici şi 2.151.149, portalul a avut concurenţă doar din partea site-urilor de sport.

Site-ul Capital este publicaţia online a Revistei Capital. Pe 16 octombrie, a fost lansată noua variantă a revistei, în format glossy, de 100 de pagini. Cuprinde poveşti extrem de interesante din mediul de business, dar şi multe informaţii şi recomandări utile din zona Hi-Tech, Travel sau Inovaţie. Nu lipseşte nici categoria  Oskar Capital, unde premiem un om care a schimbat ceva în bine în România, dar şi cele mai performante firme din industrie.
Numărul din luna decembrie o are pe copertă pe geniala Simona Halep, care a acceptat provocarea de a răspunde la un test fulger al CAPITAL. Ce a ieşit puteţi citi în paginile Revistei Capital, care se găseşte deja la toate punctele de difuzare a presei.

Partea de support IT este asigurată de Tunescu Ionuţ Gabriel.