1. Comunicatul de presa transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB) este un act unilateral al Bancii Romane pentru Dezvoltare (BRD). Mentionam ca BVB nu are prerogative de control al legailtatii si/sau al realitatii informatiilor cuprinse in comunicatele emitentilor si nici de interpretare oficiala a definitiilor cuprinse in OUG nr. 28/2002. De asemenea, BVB nu emite „avize” asupra comunicatelor de presa si nici nu are dreptul sa refuze publicarea acestora.
2. Referitor la comunicatul de presa BRD cu privire la convocarea adunarii generale extraordinare a actionarilor (AGAE) avand pe ordinea de zi majorarea capitalului social, precizam ca BVB a suspendat tranzactionarea actiunilor BRD in data de 12.11.2002, ca urmare a primirii acestui comunicat. Astfel, la primirea convocatorului, BVB a procedat la suspendarea tranzactionarii, pana la inceputul sedintei de tranzactionare din ziua urmatoare (13.11.2002), in conformitate cu prevederile art. 4.24 din „Regulamentul BVB nr.4 privind tranzactiile bursiere”. Suspendarea tranzactionarii actiunilor BRD, precum si continutul comunicatului au fost anuntate prin sistemul electronic al BVB. Astfel, prin aceasta procedura s-a asigurat informarea in mod egal a tuturor participantilor la piata, precum si acordarea unui ragaz de timp pentru analizarea continutului comunicatului BRD.
Cu stima, Stere Farmache, director general

Bogdan Alin Iosif, Bucuresti: „In cartea „Managementul lichiditatii bancare”, autorul, presedintele Bancii Comerciale Romane, Nicolae Danila, face, la pag. 197, referire la o cercetare de piata in domeniul relatiei banca-client al carei raport a fost publicat de dr. Antony Gandy in „Financial World” din iulie 2001. Ma intereseaza foarte mult acest raport si va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu o informatie care sa-mi indice cum pot intra in posesia acestui document”.
Incercati sa-l gasiti pe Internet prin intermediul unui motor de cautare, folosind drept cuvant cheie numele autorului lucrarii.