Dezvăluirea momentului despre Dragnea! Se va întoarce în PSD după eliberare?! Ciolacu a spus totul

Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, a primit aviz favorabil din partea comisiei din Penitenciarul Rahova pentru eliberare condiționată. Potrivit comisiei din penitenciar, Liviu Dragnea este reabilitat.

În acest context, actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat dacă îl va contacta pe acesta. Social-democratul a precizat că este posibil, doar că îl va contacta ca om nu ca președintele partidului.

 „Ca și om este posibil să fac acest lucru, nu din postura de președinte al partidului”, a spus Ciolacu.

Ar putea Liviu Dragnea să mai aibă un loc în PSD?

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă, după eliberarea lui Dragnea, acesta va putea să revendice un loc în PSD. Ciolacu a precizat că este o discuție care, momentan, nu-și are rostul.

„Haideți să vedem, e dreptul constituțional al domnului Dragnea să ceară eliberarea condiționată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, interdicțiile cetățenești, dacă există așa ceva”, a spus Marcel Ciolacu.

În urmă cu câteva zile, Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a fost prezent într-o emisiune la Digi24. Acolo, el a fost întrebat dacă Liviu Dragnea ar putea să se întoarcă în partid după ce va fi eliberat. Vasile Dîncu a precizat atunci că, din punctul lui de vedere, ”orice membru de partid care a fost reabilitat, și-a ispășit pedeapsa, are dreptul să își revendice un loc în partid. Nu a existat o tradiție în cadrul PSD-ului de a-și aduce înapoi foștii președinți. Mai degrabă i-a dat afară din partid sau s-au autoexclus.”

De ce a fost închis Liviu Dragnea

Amintim că, în luna mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Având în vedere că a executat deja doi ani din pedeapsa primită, el are șanse mari să fie eliberat pe 27 aprilie 2021.

Sursă foto: Dreamstime