Acesta a confirmat și el la rândul său, zborurile lui Liviu Dragnea pe insula Belina și a depus mărturie, marți, la orele prânzului, în fața instanței.

Pilotul de elicopter Victor Bucura a recunoscut că l-a dus sau l-a luat pe fostul lider al PSD, de la Belina, de cinci-șase ori.

De asemenea, la fel ca și celălalt pilot care a depus mărturie la temenul trecut, Constantin Apăvăloaie, acesta a menționat că pe insulă s-a turnat o placă de beton, la cererea lor, întrucât vegetația prezenta un risc major la aterziare, dar care nu poate fi numită în niciun caz heliport.

Au fost mai multe persoane

Potrivit pilotului, pe insula Belina au fost prezente mai multe persoane, însă acesta nu a menționat daca a fost vorba și despre femei.

„Am fost de mai multe ori cu domnul Dragnea. Uneori au fost mai multe persoane, alteori doar un domn pe nume Adrian, de la SPP. Zborurile au  fost în 2016 sau 2017, parcă în campania electorală”, a declarat pilotul.

Întrebat de EVZ dacă a transportat-o și pe Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, pe insula Belina, pilotul Victor Bucur a negat.

De asemenea, întrebat dacă în acele zboruri au fost prezente și femei, pilotul a zâmbit și a tăcut, înțelept.