Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a început în urmă cu șapte ani. Cei doi nu au vrut să piardă timpul prea mult așa că Dragnea și-a cerut tănăra iubită în căsătorie.

Planul celor doi era acela de a stabili data căsătoriei, însă evenimentul a fost anulat după ce fostul lider al PSD a ajuns în spatele gratiilor din cauza unei condamnări definitive.

Până în prezent nu se știa mai nimic despre socrii lui Liviu Dragnea, însă Irina Tănase a lăsat deoparte inhibițiile și s-a filmat alături de mama sa.

Cum arată soacra lui Liviu Dragnea?

Iubita lui Dragnea a portat o conversație deschisă cu mama ei pe pagina persoanlă de instagram.

Se pare că cele două sunt foarte apropiate și au o relație deschisă, vorbind despre orice. Râd împreună, sunt ironice împreună și totodată au folosit și un filtru al aplicației pentru a se accesoriza cu noile trenduri.

Ca și personalitate cele două par că seamănă foarte mult. De asemenea, atât trăsăturile fizice cât și tonu vocii par să fie asemănătoare.

Mama Irinei Tănase pare o femeie sigură pe ea și totodată o femeie cu simțul umorului. De asemenea, aceasta nu pare să aibe o vârstă prea înaintată.

 

Soacra lui Dragnea, plină de ironie

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat pe contul său de Instagram un video alături de mama ei prin care au dorit să clarifice ultimele informații apărute cu privire la reacția părinților atunci când au aflat de relația dintre ea și fostul lider al PSD.

Mama Irinei a vorbit ironic, iar atitudinea acesteia a fost total nepăsătoare, sau cel puțin așa se poate observa din video-ul publicat de iubita lui Dragnea.

„Mami, ai fost șocată cănd ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”, a întrebat-o Irina Tănase pe mama sa.

„Ooo da. Am rămas șocată până în ziua de azi”, a răspuns mama sa ironic.

Iubita lui Dragnea a întrebat-o pe mama sa și despre diferența de vârsă dintre fostul lider al PSD și tatăl acesteia.

„Mami, Liviu este mai mare în vârstă decât tata, da?”, a întrebat Irina.

„Cu cel putin 30 de ani. Cred că nici nu exista (n.r. tatăl) când te-a conceput”, a răspuns mama sa.

Cele două s-au amuzat pe cinste în video-ul postat de Irina Tănase, iar aceasta a transmis și un mesaj celor care sunt interesați de relația sa cu fostul lider al PSD.

„Dacă mai aveți întrebări și surse dinastea, mama e deschisă să vă răspundă. Nu e problemă, stați liniștiți”, a încheiat Irina Tănase.