UPDATE. Alături de Capital TV, la Gala EduFin ASF a oferit premii și unor companii și asociații cunoscute. Astfel, Banca Transilvania a fost premiată pentru cea mai bună campanie de responsabilitate socială pentru „Seminar Gratuit de inteligență financiară”, iar UNSAR pentru „Sărbătorile în Asiguropolis”, campanie de educație financiară.

Premii speciale au mai luat:

Premiul acordat pentru rezultate școlare deosebite

  • Ciprian Mircea Bonciocat, elev la Liceul Tudor Vianu din București

Premiu special pentru implicare în activitatea de educație financiară

  • Fundația Dreptul la Educație cu campania Upgrade yourself

Premiul special pentru elaborarea și adoptarea Legii RCA

  • Parlamentul României

Premiu special pentru educație financiară

  • Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu

Premiul special acordat profesorului universitar dedicat educației financiare

  • Alexandru Butiseacă – Universitatea Româno-Americană

Premiul acordat celui mai bun lector voluntar de educație financiară nebancară în anul precedent

  • Constantin Dinu

 

 

„În 1992, cand am facut prima publicație economică din România alaturi de parteneri elvețieni, colegii din presa glumeau pe seama noastră si spuneau că facem o publicație economică pentru ingineri. Iata ca, după mai bine de 25 de ani, Capital continuă să existe. Emisiunea Capital TV nu face decât să continue ce am inceput acum 25 de ani, inclusiv în domeniul educației financiare,” a declarat Claudiu Șerban, în cadrul galei EduFin.

 

GMW este un eveniment dedicat educației financiare aflat deja la a doua ediție în România, care se întinde pe parcursul unei săptămâni, în perioada 12-18 martie 2018. 

Capital TV este o emisiune economică realizată de revista Capital şi produsă în colaborare cu România TV, post care o difuzează în fiecare vineri. Cu peste 23 de ani de la prima apariţie şi cu aproape 14 ani de când este difuzată fără întrerupere, este cea mai longevivă emisiune economică din România.  Echilibru, informații exclusive și analize competente – acestea sunt valorile pe care Capital TV le-a cultivat de-a lungul timpului și pe care continuă să le promoveze.  

Emisiunea este o platformă de dezbatere deschisă tuturor opiniilor, care pune la aceeaşi masă guvernanţii şi mediul de afaceri. S-a reuşit impunerea unui standard ridicat al dezbaterilor, emisiunea rămânând totuşi una pe înţelesul tuturor, cu un vocabular accesibil şi cu teme relevante pentru publicul larg.

Audienţele depăşesc de regulă un punct de rating pe toate segmentele de public, Capital TV aducând, de multe ori, România TV în poziţia de lider de piaţă pe segmentul televiziunilor de ştiri. 

Reţeta actuală, una care creată după o vastă experienţă în peisajul media,va fi păstrată:  echilibru, informații exclusive și analize care să-i facă pe oameni să înţeleagă cum funcţionează economia şi să-i ajute să ia cele mai bune decizii.  

Te-ar putea interesa și: