Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj crunt prin care acuză statul român că încearcă să îl omoare pe Gheorghe Dincă, după ce acesta declarase că nu el le-a omorât pe cele două tinere.

Politicianul spune că statul îl vrea mort și că există anumite lucruri care nu se leagă. Spre exemplu, cât timp Dincă a susținut că le-a omorât pe fete, nimeni nu s-a atins de el, iar după ce și-a schimbat declarațiile, a fost bătut crunt, până a fost lăsat inconștient.

Iată mesajul lui Cumpănașu

„Dragi români, după anunțul MEU că DINCĂ NU mai vrea să recunoască moartea Alexandrei (Necontrazis de nimeni), am avertizat că urmează MOARTEA acestuia‼‼‼Acum pe vedeta asta, pe jegul ăsta uman nu-l mai vrea în viață nimeni în afară de CULMEA noi – familiile victimelor‼‼‼Nu că aș avea cel mai mic semn de compasiune față de această creatură ce merită mult mai rău decât oricine ci pentru că abia ACUM spune ADEVĂRUL‼‼‼ Logica, fizica, știința nu pot fi combătute cu lozinci: „A fost trimis în judecată”‼‼‼Așa și??? Cu ce mama d…u schimbă asta realitatea? Și anume că NU Dincă le-a omorât‼Că statul român a eșuat și că probabil fetele sunt în viață‼‼‼Nici măcar familia lui NU mai are nevoie de el în viață‼MORT e mai valoros‼ Curios cum până acum nu l-a atins nimeni cu o floare dar de când neagă omorârea fetelor și tragicarea lor este bătut până la moarte‼‼‼ Nu? Ăsta nu e stat‼ Asta e MAFIE!! NU VOI ÎNCETA O SECUNDĂ SĂ AFLU ADEVĂRUL DESPRE ALEXANDRA ȘI LUIZA‼‼‼ Să le fie clar‼ Statul îl vrea mort‼Noi în viață‼ Avem multe întrebari să-i adresăm în instanță, acolo unde slugile de la DIICOT nu-i mai pot șopti răspunsurile‼‼‼ Trebuie să moară ÎNAINTE DE PROCES NU”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.