Gheorghe Dincă a făcut plângeri în repetate rânduri din pricina condițiilor pe care le are în arest. Fie că a fost vorba despre măncare sau despre odihnă, criminalul de la Carcal a spus că se simte foarte rău.

De asemenea, în perioada în care a stat în arest în București, Dincă a dezvăluit că a fost o perioadă foarte dificilă, deoarece colegii de celulă l-au respins și s-au comportat foarte urât cu el.

Vrea să se sinucidă?

Se pare că Dincă nu s-a oprit aici și a solicitat chiar și la proces un nivel special de pază și protecție, deoarece acestuia îi este teamă că părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu ar putea reacționa violent la adresa lui.

Surse din anchetă au dezvăluit că Dincă este foarte afectat și chiar el a spus că nu mai poate și că simte că va claca curând.

„S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit a1.ro.