Scandal în Senatul României! Protagonista a fost, din nou, senatoarea Diana Şoşoacă, care spune că a depus deja o plângere penală împotriva Iulianei Scântei, preşedintele Comisiei Juridice din Senat, şi a altor trei persoane, pentru că ar fi fost bătută chiar în incinta instituţiei.

“Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă”

Şoşoacă mai spune că, în aceste condiţii va solicita pază non-stop şi îşi va lua un permis de port-armă.

“În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator.

România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, a declarat, marţi, Diana Şoşoacă.

Plângerile penale depuse de aceasta sunt îndreptate împotriva preşedintelui Comisiei Juridice din Senat, Laura-Iuliana Scântei, împotriva “senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului, relatează antena3.ro.

“Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului”

Marţi, Diana Şoşoacă a intrat cu forţa în Comisia Juridică, unde fusese invitată pentru audieri înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul avut în Senat. Scandalul monstru a pornit după ce Iuliana Scântei i-a cerut să poarte o mască de protecţie conformă.

Şoşoacă a intrat cu forța în sala Comsiei Juridice, păzită de doi angajați ai Senatului, și a susținut că „s-a dat ordin să fie bătută“. Senatoarea a sunat la 112 şi s-a plâns că a fost ameninţată şi agresată.

“Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă.

Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scântei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a tunat Diana Şoşoacă.

Sursa foto: Capital